מזנון פירות ים יאמ-ים בתל אביב, שהנגיש להמונים את פירות הים במחירי לואוקוסט שווים במיוחד, חוגג שנה להיווסדו בחגיגה ספרדית גדושה פירות ים, ויארח את השף המוכר והמוביל, איל לביא שיבשל לסועדים מול העיניים פאייה ספרדית מסורתית. האירוע יתקיים ביום ה', 11.8.16
מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com
חגיגות שנה למזנון פירות הים יאמ-ים, יום ה', 11.8.16, החל מהשעה: 20:00;
רח' שד"ל 7, תל אביב, טל': 0774034027.
פיאסטה ספרדית ביאמ- ים.
לרגל חגיגות יום ההולדת למזנון פירות הים הכי מדליק בתל אביב, שף איל לביא מגיע ליאמ-ים, לחגיגה ספרדית אמיתית.
פאייה ספרדית של שף אייל לביא צילום נמרוד גנישר.
מזנון פירות ים יאמ-ים בתל אביב, שהנגיש להמונים את פירות הים במחירי לואוקוסט שווים במיוחד, חוגג שנה להיווסדו בחגיגה ספרדית גדושה פירות ים, ויארח את השף המוכר והמוביל, איל לביא שיבשל לסועדים מול העיניים פאייה ספרדית מסורתית. האירוע יתקיים ביום ה', 11.8.16, החל מהשעה: 20:00.
שף איל לביא שהוביל את המסעדות המצליחות "רוקח" וכיום מלווה ויועץ קולינרי למגוון מסעדות, שעיקר התמחותו מטבח ים תיכוני ופירות ים , יבשל לעיני הסועדים שתי מחבתות ענקיות של פאייה ספרדית אותנטית.
במחבת הראשונה תהיה פאייה קלאסית של מיקס פירות ים (שרימפס,קלאמרי, ומולים), עם ציר דגים, אורז וזעפרן. (35 ₪ למנה).
השנייה תהיה פאייה מיקסטה: מיקס פירות ים (שרימפס,קלאמרי,ומולים), אורז, בייקון, נקניקיות צ'וריסו, ציר דגים, וזעפרן.(39 ₪ למנה). כמו כן יימכרו מנות שרימפס וקלאמרי פריכים בליווי צי'פס מתובל (35 ₪ למנה). לצד המנות ייהנו הסועדים מניידת בירה מהחבית ויין לבן ספרדי צונן.
מיקס קלאמרי ושרימפס פריכים בליווי צ'יפס ומטבלים צילום אפיק גבאי.
יאמ-ים, מזנון פירות הים במרכז תל אביב מציע קונספט של מזנון מהיר עם תפריט עשיר של ראשונות, עיקריות, סלטים ופסטות. ארוחת פירות ים נדיבה (נע בין 240-280 גר' פירות ים) כמו: שרימפס/ קלאמרי/ מולים/ראשי קלמארי/מיקס, איכותיים ורעננים במרקמן ובטעמן, שעשויים במחבת בשלושה רטבים לבחירה: (חמאה שום ויין לבן/קארי ועשבי תיבול פיקנטי/עגבניות שרי מתקתקות ושמן זית), או מטוגנים בבצק טמפורה. וכול זאת בליווי תוספת של צ'יפס/אורז/סלט טרי לבחירה, ובמחיר של 45 ₪ בלבד לארוחה.
חגיגות שנה למזנון פירות הים יאמ-ים, יום ה', 11.8.16, החל מהשעה: 20:00;
רח' שד"ל 7, תל אביב, טל': 0774034027.
תגובות
הוסף רשומת תגובה