רשומות

מציג פוסטים מתאריך פברואר 6, 2017
7 השנים הטובות "כפר ביקרתם?" - מותג חזק ומבוסס

מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com

"כפר ביקרתם?" הפך בשבע השנים האחרונות למושג ומותג מבוסס ואיתן בעולם התיירות הישראלי *מאות אלפי מבקרים כבר לקחו חלק וביקרו בשלל אירועי הפרויקט ששם לו למטרה לקדם ולמנף את התיירות האותנטית בכפרים הדרוזים והצ'רקסים ,במהלך תערוכת התיירות הבינלאומית שתתקיים בתל אביב IMTM   יתקיים כנס מרתק לציון חגיגות 7 שנים לפרויקט במעמד מנכ"ל משרד התיירות וכל השותפים לפרויקט *בכנס יוצג סקר שערכה לשכת הפרסום הממשלתית (לפ"מ) שביצעה את הקמפיין. "כפר ביקרתם?" מיצב את עצמו כמותג תיירותי אותנטי נחשק בישראל 44% יבחרו לטייל בכפרים הדרוזים והצ'רקסים, 50% מהנשאלים שמעו על המותג, מכירים אותו וירצו לבקר בו גם בעתיד.
לפני כשבע שנים החל את פעילותו פרויקט "כפר ביקרתם?" במטרה לקדם את התיירות בכפרים הדרוזים והצ'רקסים. תיירות זו מציגה מוצר תיירותי חסכוני, מרתק ועשיר בטעמים, אתרים, סיפורים היסטוריים ואפשרויות נוספו רבות, כשלכל כפר ייחוד משלו. בסקר שהוזמן ע"י משרד התיירו…

מעדנות משיקה בצק עלים מרודד, מופחת שומן!

תמונה
חדשנות נוספת של מעדנות מעדנות משיקה בצק עלים מרודד, מופחת שומן *** מכיל 30% פחות שומן ו 20% פחות קלוריות מבצק עלים רגיל מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com
מעדנות, החברה המובילה בישראל בקטגוריית הבצקים המוכנים,משיקה מוצר ייחודי וראשון מסוגו: בצק עלים מופחת שומן, המכיל 1/3 פחות מכמות השומן וכ-20% פחות קלוריות מבצק עלים רגיל.
מסקר שערכה מעדנות עולה כי כ-90% מהצרכנים מודעים ומכירים בצק עלים ויותר מ-60% מהצרכנים משתמשים בו בפועל וכעת בצק עלים מופחת שומן של מעדנות מציע עבורם פתרון זמין, נוח ואיכותי, תוך שמירה על תזונה מאוזנת.
בצק עלים נחשב לפופולארי מאוד במטבח הישראלי ולמוצר וורסטילי, אשר משמש כבסיס למגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים: בורקס, מיני פיצות, מקלות מלוחים, מאפים ממולאים ירקות, טארט טאטן, פשטידות ועוד. כעת, מעדנות נותנת מענה לצרכנים שוחרי הבריאות ושומרי המשקל ומציעה אלטרנטיבה בריאה יותר, מבלי להתפשר על הטעם והפריכות האהובים.
רוני בהט, מנהלת אגף השיווק והפיתוח בחטיבת המזון: "השנה החולפת היתה בסימן חדשנות מוצרית של מעדנות, עם השקות ייחודיות ומובילות שוק בכל הקטגוריות, ובפרט…

יובל בר- נר נציג מועצת התפוחים האמריקאים בישראל מציג מתכונים טעימים במיוחד שישאירו לכם טעם של תפוח בפה!

תמונה
עכשיו זה בטוח הוסף לתפריט תפוח!
מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com


בשורת התפוחים הטעימים מגיעה אלינו לישראל ממועצת התפוחים האמריקאית (USAEC), האחראית על יבול של 40% מהתפוחים הטעימים ביותר בארה"ב ומייצגת אלפי חקלאים, מגדלי תפוחים, במדינות ניו-יורק, וירג'יניה, פנסילבניה, מישיגן וקליפורניה. התפוחים האמריקאים שנמצאים ברשתות השיווק בכל רחבי הארץ, זוכים לחורף קר מאד ומושלג ולכן הם מצטיינים בעסיסיות, מתיקות ופריכות יוצאי דופן. מדינת ישראל מייבאת מידי שנה כ-6,000-7,000 טון תפוחים אמריקאים מזנים שונים, שמשלימים את היבול המקומי של התפוחים. הישראלים צורכים כ-130,000 טון תפוחים בכל שנה, אך המדינה מייצרת רק כ-100-120 אלף טון בלבד. תכירו את התפוח האמריקאי: USAEC היא מועצה המאגדת חמש מדינות המגדלות תפוחים אמריקאים. במדינות ניו-יורק, מישיגן, קליפורניה, פנסילבניה ווירג'יניה גדלים 40% מהתפוחים הטעימים ביותר בארה"ב בשלל זנים, כולל דלישס זהוב, גלה, גרני סמיט, אמפייר, דלישס, האניקריספ, יונתן זהוב, פוג'י  ומקינטוש. תפקידה של USAEC הוא לפתח שווקים בינלאומיים, ביניהם ישראל, לשיווק…