רשומות

מציג פוסטים מתאריך ינואר 6, 2016
תמונה
יובל בר- נר "איש האגסים "מגיש ארוחה עם אגסים אמריקאים!כמו שלא היכרתם!!!
06/01/2016 17:18
מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com

ארוחה עם אגסים אמריקאים!כמו שלא היכרתם!!!

אתמול,יום ג' ה 5/1/2016 התקיים מפגש קולינארי וסדנת בישול,לרגל עונת האגסים האדומים והחלודים ,בביתו של יובל בר- נר "איש האגסים ",בהרצליה, בשיתוף עם חגי לרנר שף רשת מסעדת "ריסטיקו"
טעימות של מגוון מנות ראשונות, עיקריות ואחרונות על טהרת האגסים-כמו שלא היכרתם!!!




"איש האגסים", יובל בר-נר, מגיש
ארוחה בינלאומית ומקורית 
עם אגסים אמריקאים!
ויש גם משקה אלכוהולי טעים 
אגסי האנג'ו האדומים ואגסי הבוסק החלודים באים אלינו מהצד השני של העולם, ממדינות אורגון וושינגטון שבארה"ב. קר שם מאד בחורף. שלג עמוק מכסה את האדמה וזה מה שצריכים האגסים שלנו כדי שיהיו עסיסיים ומתוקים מאין כמותם. אגסים לעולם לא יבשילו על העץ. כמו בננות או אבוקדו, הם קודם צריכים להיקטף מהעץ ואז הם זקוקים לתקופת הבשלה שעורכת בין שבוע לעשרה ימים. אם שומרים אותם בקירור הם יישמרו גם שנה שלמה. בחנות תפגשו אותם קשים. קחו אותם, ש…