רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוגוסט 2, 2016

חג האהבה-ט"ו באב שמח! מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com

תמונה
רגע מתוק של שוקולד עלית ונטלי לוין מציגים במיוחד לט"ו באב מתכונים מתוקים ומאוהבים במיוחד כי אין מה שמזוהה עם טובאב יותר משוקולד.. ואם שוקולד אז למה לא בונבוניירה שלמה של כיפות מוס שוקולד בציפוי שוקולד ואגוזים, או קרם בורלה מפתיע בגירסה שוקולדית ומיני פבלובות חגיגיות במיוחד עם שוקולד לבן ותותים..


white_chocolate_and_strawberry_pavlova-s
כיפות מוס שוקולד בציפוי שוקולד ואגוזים כמות: 12 כיפות מוס בקוטר 7 ס"מ | רמת קושי: קל | זמן הכנה כולל: 3 שעות לכיפות מוס שוקולד:
160 מ"ל (2/3 כוס) שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה קרה מאוד לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
75 מ"ל (1/3 כוס) שמן
100 גרם שקדים קלויים, קצוצים דק אופן ההכנה: ·כיפות מוס שוקולד: בקערה שמים 160 מ"ל שמנת ומוסיפים פנימה קוביות שוקולד. ממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. ·מערבבים היטב ומצננים את התערובת במשך כ-15 דקות במקרר עד שהיא מעט מתקררת, אך עדיין נוזלית. ·מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך רכה. ·מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד עד שמתקבל …