רשומות

מציג פוסטים מתאריך ינואר 21, 2020

ביה"ס למחול בפקולטה לאמנויות של מכללת סמינר הקיבוצים מציג:Zone Of Proximity ערב יצירות

תמונה
ביה"ס למחול בפקולטה לאמנויות של מכללת סמינר הקיבוצים מציג: Zone Of Proximity ערב יצירות מאת הכוריאוגרפים רוני חדש, מיכאל גטמן, צ'אד מייקל הול (קליפורניה) ונועה צוק ניהול אמנותי: טליה פז
קרדיט: אור דנון.





תחרות הבישול של בית ספר תיכון קולינרי רימונים טבריה בחסות אסם-נסטלה פרופשיונל!

תמונה
רפי יפת, שף עופר עמוס, שף מוטי חיים, שני בן עמי, שף עמי ברעם ושף מורן לידור. יחד עם הזוכים – נעם וקנין ויהונתן חייט. קרדיט צילום  סשה פליט.


תיכון קולינרי 'רימונים' טבריה ערכו תחרות בישול ייחודית לתלמידים בחסות אסם נסטלה פרופרשיונל. עוד בטרם קיום התחרות, ביצעו התלמידים הכנות במשך מספר שבועות תחת פיקוחו של השף עופר עמוס והשף של אסם נסטלה פרופשיונל, עמי ברעם, שליווה את התלמידים והעניק הדרכות מקצועיות בבישול כהכנה לקראת התחרות הגדולה.
במסגרת התחרות שהתקיימה בשבוע שעבר, השתתפו 22 תלמידים מכיתות י"א ו- י"ב, וחולקו ל- 11 צוותים. המשימה שליוותה את התחרות הייתה הכנת שלוש מנות (מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח) בשילוב אבקת קוקוס כרכיב מרכזי. נושאהתחרותנבחרכחלקמהשקתמוצרחדששלאסםנסטלהפרופשיונל, אבקתקוקוס. כלהמנותשהוכנובתחרותהיובשילובהמוצרהחדש.
לאחר 5שעות מותחות של הכנה ובישולים, צוות השיפוט של התחרות אשר כלל את חגית אדלר, מנכ"לית אסם נסטלה פרופשיונל, שפים מבית ספר רימונים, ושפים מחטיבתONP של אסם-נסטלה התכנסו לישיבת הכרעה אודות הזוכים. טקס ההכרזה נערך בנוכחות גילה כהנא מנהלת המכל…

ערב הגאלה של העמותה למען קידום החינוך בתל אביב.

תמונה
אסף אמדורסקי, אסתי גיזנבורג, דן להט. צילום אסף לב
מימין יחזקאל פורטוביץ, יאיר סרוסי, עדי קייזמן. צילום אסף לב 

כ 1,500 אנשי עסקים מהארץ ומהעולם  הגיעו אתמול בערב (יום ב) לערב הגאלה השנתי של העמותה לקידום החינוך תל-אביב-יפו שנערך במתחם האירועים AVENUE שבקרית שדה התעופה, אשר כל הכנסותיו קודש לפעילות העמותה בקרב ילדים ונוער בסיכון. את הערב הנחתה אסתי גינזבורג-קייזמן, בתוכנית האומנותית: שלום חנוך אירח את אסף אמדורסקי. במהלך הערב נאספו כ-2.5 מיליון ₪ לפעילות העמותה. במהלך הערב נחנכה מעבדת מדעים – מטבח מולקולארי - ניידת ראשונה מסוגה בישראל, אשר יוענקו בה שיעורי העשרה לילדים בסיכון, במסגרת פעילות העמותה ובקרב תלמידי בתי הספר באזור יפו.
צלם אסף לב.

גלריה שכטר, תל אביב-תערוכות חדשות

תמונה
גרי גולדשטיין. קרדיט צילום גרי גולדשטיין. קיר אמנות ותערוכת יחיד חדשה בגלריה שכטר :
גרי גולדשטיין / השתאות
קיר אמנות :  אשחר קלינגבייל / מישורים
אוצרת: שירה פרידמן
פתיחה חגיגית : יום  חמישי, 6 בפברואר 2020, בשעה 20:00
נעילה: 21.3.2020

הכניסה חופשית


השתאות / גרי גולדשטיין בתערוכה יוצגו ארבע סדרות חדשות משלוש השנים האחרונות, מיצב וכן עבודת סאונד בשיתוף  האמנית אתי בן-זקן. בתערוכה הקרובה ניתן להבחין בשחרור מבחינת הסגנון ואופן הכתיבה המזוהים עם יצירתו של גולדשטיין. שם התערוכה באנגלית, Well Being"", נלקח מדברים שסיפר גולדשטיין לקראת התערוכה על מהות הציור עבורו. גולדשטיין נמנע מלשייך לאמנות שלו נימוקים ביוגרפיים. אך בשנים האחרונות הוא הפנים שעבורו האמנות היא "ריפוי בעיסוק" שאינה מנותקת מהשְׁלוֹמוּת שלו. גוף עבודתו של גולדשטיין הוא מפתיע הן מבחינת הדימויים והן מבחינת המצע עליו הוא בוחר לצייר. סגנונו המובהק של גולדשטיין הוא ציור בטושים, בפלטה מצומצמת על גבי ניירות אותם הוא מנתק מספרי אמנות ישנים, כך שלעיתים קרובות ישנה רפרודוקציה של עבודת אמנות בצד הנסתר של הציור. הוויזואליות המתקב…

סוליקה_תפריט החורף של רשת מעדניות הבוטיק סוליקה של השף המוערך אבי ביטון

תמונה
שף אבי ביטון_צילום- אפיק גבאי 


חם מהתנור: הקולקציה החורפית של סבתא סוליקה
בישול ארוך ריח משכר מהתנור: רשת מעדניות הבוטיק "סוליקה" של השף המוערך אבי ביטון, משיקה את קולקציית החורף החמימה והביתית מזגן על חום? ריח משכר של תבלינים ארומטיים באוויר? או כוס תה מהביל? כל אלו ללא ספק מסמנים את הגעתו של החורף אל מחוזותינו ולרגל העונה הקרה משיקה רשת מעדניות הבוטיק "סוליקה" את תפריט החורף שלה. המתכונים הבייתים המוצעים בתפריט המעדנייה ויימכרו לקהל הרחב על פי משקל ויכללו גם ספיישלים משתנים.
השף אבי ביטון מביא את הניחוחות הבייתים אל המעדנייה ומציע מגוון רחב של מנות מחממות לחורף הקר המתקרב אלינו.
בין המנות שיוצעו בקולקציה החורפית: vחמין מסורתי – מכיל חיטה, שעועית לבנה, ביצה, תפוחי אדמה, בשר וקוקלה (קציצת סולת טוניסאית מסורתית) – (49 ₪ ל-100 גר') vפקילה – תבשיל שעועית מהמטבח הטוניסאי – מכיל שעועית, מנגולד ובשר (19.9 ₪ ל-100 גר') vחריימה חריף – דג מוסר ים ברוטב עגבניות, קימל ופלפל צ'ומה (24 ₪ ל-100 גר') vצלי בקר – עם סוגים שונים של פטריות ברוטב יין אדום (17 ₪ ל-100 גר') vא…