פוסטים

מציג פוסטים מתאריך אפריל 19, 2020

ד"ר להבית אקרמן -תורמת לצוותי הרפואה של מד"א ובית החולים אסף הרופא 300 טיפולי יופי איישים - במתנה!

תמונה
ד"ר להבית אקרמן מומחית לרפואת עור
צילום אלון שפרנסקי רשת מרפאות הקליניקה של ד"ר להבית אקרמן 
תורמת לצוותי הרפואה של מד"א ובית החולים אסף הרופא  300 טיפולי יופי  איישים - במתנה

על רקע משבר הקורונה, רשת המרפאות לאסתטיקהשל ד"ר להבית אקרמן, מומחית לרפואת עור, מעניקה לצוותי הרפואה שעובדים יום ולילה להצלת חיים - טיפולי אסתטיקה ויופי - במתנה .
לבישת ציוד מגן של הצוותים הרפואיים מסבה נזק לעור הפנים והצוואר. הצטברות של שעות ארוכות על הרגליים, עבודה תחת לחץ ולילות בלי שינה, משווים מראה עייף וחסר חיוניות, לעור הפנים.
בתוך כך החליטה ד"ר להבית אקרמן להעניק ל – 300 רופאים/ות אחים/אחיות ולצוותי הרפואה של בית חולים אסף הרופא וצוותי הרפואה של מד"א, מתנה אישית של טיפול אינדוודואלי, למיצוק, שיקום וחידוש עור הפנים המהווה טיפול דרמטולוגי המונה לייזרים ומיכשור רפואי המתקדם בעולם. שווי כל טיפול – 2,000 ₪.
ד"ר להבית אקרמן : "כרופאה, אני מוקירה וחשופה לסיפורים איישים של צוותי רפואה שמעוררים בי הערצה וגאווה על ההירתמות למשימה ותחושת השליחות שהם חווים בתקופת משבר הקורונה. חי…

חוגגים 72 שנות עצמאות!!!

תמונה
חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם "מעדני יחיעם" מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד: לחם פיקניק חברת "מעדני יחיעם", יצרנית מוצרי הנקניק, פסטרמות ונקניקיות האיכותיים, מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד, הכוללת ממבחר נקניקי הבוטיק של החברה, בהם נקניק פרשוטו ונקניק קורנביף. הכריך טעים להפליא, קל הכנה, מתאים כמנת פיקניק להכנה בבית, רק לקחת ביס להרגיש בטבע. מצרכים (ל-4 מנות): 4 לחמניות ארוכות שלמות 4 פרוסות נקניק פרושוטו של "מעדני יחיעם" 4 פרוסות נקניק קורנדביף של "מעדני יחיעם" 2 עגבניות חתוכות לפרוסות 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 1 כף טפנד ממרח זיתים שחורים אופן הכנה: 1.חותכים בכל לחמנייה את צד "הנשיקה" ומרוקנים את התוכן מהלחם שבה. בעזרת סכין מורחים תוך כל לחמנייה בשכבה דקה של ממרח זיתים. 2.במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפלפלים ולאחר מכן גם את העגבניות. מטגנים במשך כ- 10 דקות ומסירים מהאש לפני ריכוך מלא של הירקות. מניחים בצד. 3.מסדרים בתוך כל לחמנייה פרוסת נקניק פרשוטו ופרו…