מחלבות גד השיקה הבוקר, 20.1.16,מעדן שיבולת שועל ,לארוחת בוקר טעימה ומאוזנת -במסיבת עיתונאים ,שהתקיימה במסעדת טאטי, גבעתיים
צילום: דן לב.
מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com
מחלבות גד השיקה הבוקר, 20.1.16,מעדן שיבולת שועל ,לארוחת בוקר טעימה ומאוזנת -במסיבת עיתונאים ,שהתקיימה במסעדת טאטי, גבעתיים
ארוחת הבוקר, היא הארוחה החשובה ביותר במהלך היום,וככזו היא צריכה להיות מזינה ועשירה ולספק מקור אנרגיה. מתוך רצון לענות על צורך זה, משיקה גד לראשונה:מעדן שיבולת שועל, מוצר חדשני בארץ ובעולם, המהווה פתרון אולטימטיבי לארוחת בוקר טעימה מאוזנת.הדיאטנית ליאורה חוברה,הסבירה על התועלות הבריאותיות של שיבולת השועל,הידועה כאחד מסוגי הדגנים הבריאים ביותר, היא מזינה, עשירה בסיבים תזונתיים ומספקת פחמימות מורכבות אשר מעניקות תחושת שובע למספר שעות.
מעדן שיבולת שועל של גד מהווה ארוחת בוקר מאוזנת, טעימה, משביעה ותורמת להורדת כולסטרול וסוכר,בעלת אחוזי שומן מעטים- % 1.5 שומן בלבד, המעדן על בסיס חלב בקר מלא, מכילה שיבולת שועל דקה וגסה,ללא תוספת סוכר ובתוספת ממתיקים טבעיים בלבד (אריתריטול וסטיביה) במתיקות עדינה,עשיר בסיבים תזונתיים מסוג אוליגופרוקטוז.
הדיאטנית ליאורה חוברה
גיל שגב, סמנכ"ל שיווק -מחלבות גד
תגובות
הוסף רשומת תגובה