רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, מזמינה אתכם להשחיז את מיומנויות הסכין שלכם, ומציעה לכם לקחת חלק בסדנה לשימוש מקצועי בסכיני שף. את הסדנא יעביר השף דודי גרינס 28.7 יום ה', 18:30/19:45, מתחם חנות ארקוסטיל קיטצ'ן בשוק הנמל תל אביב.
חיתוכים למתחילים
מאת:שולמית אטיאס shulamit.atias@gmail.com
רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, מזמינה אתכם להשחיז את מיומנויות הסכין שלכם, ומציעה לכם לקחת חלק בסדנה לשימוש מקצועי בסכיני שף. את הסדנא יעביר השף דודי גרינס מומחה בתחום סכיני השף והטיפול בהם.
הסדנה תימשך כ-45 דקות ובמסגרתה יערכו המשתתפים סקירה על סוגי סכינים שונות, אופן ההתאמה של סכין לכל אדם, אחסון נכון, חדות הסכין והשחזה, טכניקות חיתוך, טיפים וטריקים ולבסוף יכינו מנת סיכום.
דודי גרינס, הינו שף ומומחה לסכינים וגאדג'טים בעולם המטבח והטיפול בהם. לאחר כ-20 שנות עבודה בעולם המטבח במסעדות מיתולוגיות כדוגמת "אלכסנדר" התל אביבית, "מתוקה" ומטבחים בעולם, התמקצע דודי באומנות החיתוך. כיום הוא מעביר סדנאות אוכל ושימוש מקצועי בסכינים.
בנוסף, משתתפי הסדנא יזכו להטבה של 20% הנחה לרכישה בחנות ביום הפעילות.
מספר המקומות מוגבל ל-15 משתתפים בכל סדנא, כל הקודם זוכה.
28.7 יום ה', 18:30/19:45, מתחם חנות ארקוסטיל קיטצ'ן בשוק הנמל תל אביב.
סדנאות נוספות יתקיימו בכפר סבא (4.8) ובאשקלון (18.8).
תגובות
הוסף רשומת תגובה