פסטרמה בסגנון איטלקי, בסגנון מקסיקני ומורטדלה
מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com
ניתן להשיג ברשתות ובחנויות הנבחרות מה-1.3.2017
***
היקף מכירות שוק הנקניקים ב- 2016 עמד על כ-788 מיליון שקל (סטורנקסט, מחירי צרכן); טירת צבי עם נתח שוק של 29.1 אחוזים
טירת צבי משיקה בימים אלו מוצרי פסטרמה ללא גלוטן בטעמים חדשים . במסגרת זו משקיה החברה מהדורה מוגבלת הכוללת פסטרמה בסגנון איטלקי ופסטרמה בסגנון מקסיקני. את מוצרי המהדורה המוגבלת של ניתן להשיג ברשתות ובחנויות הנבחרות מה-1.3.2017 למשך 3 חודשים. האריזות במשקל 120 גר'.
בנוסף, בגזרת המעדנייה, משיקה טירת צבי פסטרמה בסגנון איטלקי ונקניק מורטדלה שיתווספו למגוון מוצרי החברה הנמכרים במעדניה.
לפי סטורנקסט, היקף מכירות שוק הנקניקים הסתכם בשנת 2016 על ב-788 מיליון שקל (מחירי צרכן) שהם 15,130 טון. הארוזים מהווים 41% מעולם הנקניקים ומוצרי המעדנייה מהווים 34%.
הפסטרמה הארוזה ומוצרי המעדנייה החדשים הם בכשרות הרב וורנר.
טירת צבי:
'טירת צבי', פועלת מזה 70 שנה , מפתחת, מייצרת ומשווקת מעל ל 200 מוצרים שונים של מעדני בשר מאז 1946. בין המוצרים מגוון פסטרמות, נקניקים, נקניקיות ומוצרי בשר קפואים. בשנת 2000 רכשה תנובה 50% מהבעלות על טירת צבי, כשחברי קיבוץ טירת צבי מחזיקים ב-50% הנותרים. מפעל טירת צבי שוכן בבקעה מוקפת הרים, בדרומו של עמק בית שאן.
אתר האינטרנט של טירת צבי
תגובות
הוסף רשומת תגובה