כמה כיף להתארח בגליל... לראות את השקיעה בצפת ממלון בוטיק מדהים ביופיו THE WAY INN ,ארוחת ערב ב"כביש 90 " ולקנח בגלידריה נפלאה קרמפינה בראש פינה ...



THE WAY INN בצפת , זה לא עוד מלון...

אחד היפים...

מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com

מלון ,  בוטיק  The Way Inn צפת , 
כתובת המלון ב- waze  רחוב הפלמ"ח 69 צפת 
בעלי המלון רוני וג'נין בראל
tel: +972 052-688-1116, 04-6579984






ברובע  האמנים בצפת  העתיקה, עם נוף מדהים להרי מירון בגליל
,יורדים בשביל ומגיעים  למלון ...

 רוני ורעייתו ג'נין הסבו  מתחם אבן עתיק בן 300 שנה ,ברובע האמנים בצפת העתיקה, למלון אינטימי מרהיב ביופיו!

המלון בנוי  מאבן עתיקה עם  שבע סוויטות מדהימות , שעוצבו על ידי אומנים מקומיים וכוללים ריהוט עתיק ופריטי אמנות אתניים.
כל סוויטה מכונה בשם אחת מספירות עץ החיים הקבלי:
חסד,גבורה,הוד,מלכות,נצח,יסוד,תפארת


ארוחת בוקר נהדרת באווירה צפתית של השף רוני בראל

ואפשר לסיים את החופשה  במסג' מרגיע בספא של המלון ...







בעלי המלון רוני וג'נין בראל















קוקטייל שקיעה על הגג




























הקרייקרים הבריאים והטעימים שהכין רוני בראל,מבטיחה לגלות את המתכון הנחשק!


















הספא של המלון 





בסיור גלריות -אומנות קבליסטית בצפת עם ג'נין בראל ממלון #TheWayInn







אברהם לוונטל אומנות קבלה





מסעדת כביש 90

ארוחת ערב ב"כביש 90 " מתחם צומת מחניים 






































כביש 90


כביש 90 הוקם על ידי 5 חבר'ה צעירים מהגליל ששמו להם למטרה להביא לתושבי הגליל מקום בילוי שמאפשר חוויה כוללת של אוכל ושתייה ברמה הגבוהה ביותר הנהוגה בעולם, מקום מעוצב ואווירת בילוי קלילה וכיפית וכל זאת בלי לקרוע את הכיס...



רן ששון:לאחר קילומטראז' ארוך בענף המסעדנות בארץ החלטתי לצאת לדרך וגיבשתי קבוצה של חברים במטרה להביא לגליל משהו אחר ושונה, מקום בילוי שיתן מענה ברמה הגבוהה ביותר לאנשי האזור.

הכביש כשמו כן הוא, מציע חווית המבורגרים מבשר טרי הנטחן במקום עם תוספות מעניינות, ברמת הקולינרייה הגבוהה ביותר וכן 9 ברזי בירה עם דגש על מבשלות בוטיק מהגליל והגולן.

הגדולה של המקום הוא בחבר'ה הצעירים שעובדים בו ומעניקים ללקוחות אווירה כיפית, משפחתית ודוגרית, בלי "חרטות" וכל זאת ברמת הנימוס הנדרשת ובשמירה על כללי השירות המתחייבים. ללא הצוות שלנו אין לנו כלום...ואנחנו עושים ככל שביכולתנו להעניק להם את כל מה שאפשר, אם זה בשכר, תנאים, ויחסים בין המנהלים לעובדים שמבוססים על חברות, אמון ופחות על משמעת וחוקים- וזה עובד! המלצר רשאי לשבת עם השולחן בעת לקיחת ההזמנה - מה שיוצר אינטראקציה חברית מידית בין הצוות למבלים וחיבור זה הוא לב הכוח והאווירה של המקום. כמו שאני אומר לעובדים בכל הזדמנות: מחר מישהו יכול לפתוח אותו דבר ואפילו יפה יותר מעבר לכביש- אתכם, לא יהיה לו!!! ובזכותכם אנחנו הכי טובים!

המקום מעוצב בעזרת אלמנטים שנאספו בחצרות של חקלאים מהאזור ובעזרת אמנים מקומיים בשיתוף איתנו עברו האלמנטים שיפוץ וחידוש לטובת ריהוט המסעדה - ניתן למצוא לוחות כלים בני 70 שנה, גלגלים של טרקטורים שהוסבו לשולחנות, כיסאות חדר-אוכל ישנים שחודשו, קיר מזמרות בציר ישנות. כל האלמנטים הללו יוצרים חלל מעוצב עם עטיפה תעשייתי-חקלאית ונגיעות פופ. התחושה שנוצרת אצל המבלים המקומיים היא של בית אך בית שיקי, עם סטייל ומעורר גאוות יחידה, אצל המטילים המקום נותן תחושה של הגליל במיטבו אך בשפת המסעדות המעוצבות ביותר. כמעט כל ביקור של מבלים גורר אחריו דיבור על עיצוב המקום. חלק ניכר משיפוץ המקום נעשה על-ידנו ולטובת המשימה, שכרנו את שירותיו של רון בלייברג, מעצב מוכשר ויצירתי שידע לחבר את השגעונות שלנו לחלל מעוצב ושיקי.

בכל שעה ביום ה"כביש" מציע חווית בילוי המתאימה לאותו רגע.

בצהריים יש לנו "צהריים של ההתיישבות העובדת" תפריט צהריים במחיר נוח(49-65, לארוחה הכוללת המבורגר, תוספת ובירה) עם דגש על מהירות השירות. אחה"צ המקום מתמלא במשפחות ולא סתם...אנחנו מציעים ארוחת ילדים שבסופה כל ילד יכול לבחור לעצמו מכונית מקיר המכוניות שלנו, ישנה עמדת משחקים וגינת טרקטורים שם הקטנים יכולים לחרוש את האדמה בזמן שההורים נוגסים בהנאה בבורגר. בערב האורות מתעמעמים, המוזיקה מעלה הילוך והמקום הופך למקום בילוי ונקודת מפגש של כל צעירי האזור, בלילה כל ארוחה יוצאת עם חצי ליטר בירה או כוס עראק לימונענע.
הצעירים מגיעים, פותחים שש-בש או טאקי ומבלים לתוך הלילה.
והכי כיף בכביש זה בערבים המיוחדים שלנו כמו ערב קוקטיילים,מסיבות, שידור ארועי ספורט ועוד..

הנושא החברתי תמיד עומד לנגד עינינו וכבני הגליל אנחנו מנסים להחזיר לקהילה מעט - דוגמאות:
בחודש נובמבר האחרון העברנו חלק מהרווחים לטובת עמותה שמטרתה קידום החינוך, תשתיות, בריאות לגליל.

יום שהפך יום חובה לתושבי האזור הוא יום שלישי "קרייזי בורגר דיי"
כל יום שלישי אנחנו מציעים המבורגר משוגע אחר כמו, המבורגר עם סלסת מנגו-אננס בתוספת כוסבר, בוטנים ומיונז קארי אדום. המבורגר עם ערמונים ופטריות כמהין, המבורגר עם גבינה צ'רקסית מעושנת וסלט פלפלים פיקנטי ועוד ועוד...

מחירים- הכביש שם לעצמו למטרה לספק בילוי "נוח" בכיס ומשתדל תמיד לתת פתרונות לא יקרים לבילוי. ארוחה הכוללת מנה, תוספת וכוס בירה תעלה בין- 50 ל65 ש"ח ושתי המנות המיוחדות שלנו שכוללות המבורגר 220 גר' עם צ'אנקים של ביקון טלה וריבת בצל או 220 גר' עם צדר בתוך הקציצה וגאודה מעל יעלו בארוחה 75 ש"ח.
KVISH90.COM

דף הפייסבוק "כביש 90 המבורגר ובירה" , אינסטוש או טריפ אדוויזור שם במהלך שנת פעילות אחת טיפסנו למקום הראשון תחת מסעדות באזור ראש פינה




כביש 90 הוא קודם כל המבורגר, ההמבורגר שלנו ואנחנו מאוד אוהבים את ההמבורגר שלנו.
הכביש נמצא שתי דקות מראש פינה, שעתיים מתל אביב ומציע חווית בילוי שלמה לכל אחד, כמעט כל היום (צריך גם לנוח מדי פעם). אתם מוזמנים לבלות איתנו וליהנות מהמבורגר טרי ומשובח, בירה צוננת ואויר ואווירה כמו שרק הגליל יודע להציע.





 קינוח שחיתות  בקרמפינה - ג'לטו רום  של ערן בן שוקרון בראש פינה,מעבדת גלידה עם טעמים מעולם אחר 











 לאכול גלידה בראש פינה ולהרגיש ברומא








את הגלידרייה הקים ערן בן שוקרון יזם  קולינארי ובעלים של מספר גלידריות בצפון  בעיצובו של  האדריכל יובל בראשי, שאחראי גם על הקמת  הסושיאל קלאב, 223, גסטרו פאב ועוד מגוון מקומות בתל אביב ובמרכז הארץ.  לאחר חודשים של התמקצעות בארץ, וביקור בתערוכות הגדולות באיטליה יצר ערן קשרים עם היבואנים הגדולים ביותר בתחום, עבר סדנאות שוקולד, פסטור ולמד על שמנות וחומרי גלם ולאחר שבחר את המוצרים הטובים ביותר בחו"ל ובארץ פתח את הסניף הראשון של קרמפינה בראש פינה.

הגלידות מיוצרות כולן במקום בשיתוף מחלבות מקומיות מהגולן כאשר ערן מאחורי הקלעים הפך את המטבח למעבדה שם הוא מפתח ומייצר טעמים חדשים ומיוחדים כגון: מסקרפונה עם ריבת תותים, ערמונים וקרם אגוזים, בננה קשיו וקרמל מלוח ועוד טעמים ייחודיים שלא תמצאו בגלידריות אחרות.

גם טבעונים ימצאו על מה להתענג במקום- מסורבה במגוון טעמים ועד פיתוח שערן עובד עליו בימים אלו של שמנת טבעונית שתורכב מחלב קוקוס וחלב אורז ותאפשר משחק גדול יותר עם טעמים חדשים.
"גלידה זה עניין של תרבות" מסביר ערן. "כמו שיש תרבות של קפה ויש תרבות של יין, יש גם תרבות של גלידה". ובהתאם גלידריית קרמפינה אינה עוד סניף רגיל של גלידרייה אלא גלידריית בוטיק בה ניתן ליהנות מעיצוב איטלקי, שירות איכותי, וטעמים מפתיעים. מומלץ לבוא עם ראש פתוח.










תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

קודארי- מסעדה טבעונית על טהרת המטבח הדרוזי- נפתחה בימים אלו בתל אביב

החום כבר פה - פרויקט למניעת שכחת ילדים באוטו!

תנובה משיקה לכבוד חג השבועות, 4 מוצרים חדשים תחת מותג 'השף הלבן', המבטיחים תוצאה איכותית וקלות הכנה!