אחרי שראיתם את הפרק המתוק ביותר בתולדות מאסטר שף, בטח גם לכם מתחשק להכין קינוח מושחת וטעים בבית.. אתם מוזמנים לנסות את המתכונים הבאים של מרס ישראל..

מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com


להיות מאסטר שף עם השוקולדים של מרס:
 מתכונים לקינוחים מפנקים המשלבים את השוקולדים האהובים Bounty, M&M’s , SNICKERS, TWIX

אז אחרי שראיתם את הפרק המתוק ביותר בתולדות מאסטר שף, בטח גם לכם מתחשק להכין קינוח מושחת וטעים בבית, לא? אם גם אתם מכורים לשוקלדים בכלל ול-Bounty M&M’s , SNICKERS, TWIX MARS, בפרט. אתם מוזמנים לנסות את המתכונים הבאים של מרס ישראל ולקבל מהאורחים הרבה מחמאות  מתוקות:

טרייפל מרס מושחת
המצרכים (8 מנות):
לבראוניז: 400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
 6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח 
לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס
אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.



מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.
מרכיבים את הטרייפל: בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.

מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל
המצרכים (8 מנות): 
לבצק הפריך: 140 גרם קמח לבן (כוס)
20 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
2 כפות חלב
חלמון
לטופי קרמל: 400 גרם חלב מרוכז ממותק, 200 גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)
75 גרם חמאה, 20 גרם סירופ תירס, 10 חטיפי TWIX MINIS, קצוצים דק
לקרם השוקולד: 150 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שמנת מתוקה, לקישוט: 5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים
אופן ההכנה:
מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.



מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.
יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.
מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי TWIX MINIS לקישוט.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מרוץ הבוז'ולה היוקרתי ופסטיבל חוויה בכרם יוצאים לדרך...בנוכחות : שגרירת צרפת בישראל הגב', הלן לה גאל, נשיא הבוזו'לה מר אלן ביואי (Alain Bouhy) , מנכ"ל מרתון ישראל מר עופר פדן, מנכ"ל משרד התיירות מר אמיר הלוי , ראשת מועצת גזר רותם ידלין,יו"ר יקבי ברקן אמיר בורנשטיין ובעלי יקבים נוספים, התקיים אירוע ההשקה במרכז המבקרים של יקבי ברקן - כרם ברקן מקבוצת זאפה

עשרות פעילים דוברי עברית וערבית, מסניף יפו של תנועת הנוער 'כנפיים של קרמבו' חגגו 'מסדר כנפיים' רב תרבותי

רשת "מחסני הנמל" מציעה בימים אלו קרנבל מכירות מטורף מעולם השינה !