תפריט חדש מושק למסעדת ענבה במודיעין ואנחנו היגענו לטעום....האוכל היה מעולה וטעים...במיוחד הריזוטו....
מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com
#ענבה_אוכל_מעולה_הריזוטו__הדג _מוסר_המנות_הראשונות _כרובית_פלאפל_מעולות _מנות_טובות_וטעימות
#ענבה_אוכל_מעולה_הריזוטו__הדג _מוסר_המנות_הראשונות _כרובית_פלאפל_מעולות _מנות_טובות_וטעימות
למסעדת ענבה תפריט חדש !
התפריט כולל מגוון מנות ראשונות, סלטים ומנות עיקריות בדגש על בשר איכותי, מאכלי פיוז'ן, מנות דגים, מנות ללא גלוטן, מנות צמחיות וטבעוניות וגם מנות מיוחדות לילדים.
לצד התפריט העשיר אפשר ליהנות מבר האלכוהול של המסעדה, המציע מבחר גדול של משקאות מוכרים וקוקטיילים מיוחדים למקום.
בשעות הצהריים מוגש במסעדה תפריט עסקי.
מסעדת ענבה: http://www.anabe.co.il/
עמק זבולון 1, מודיעין.
053-4872338
בימים ב-ו 12:00-23:00,שבת בין 10:00-23:00.
053-4872338
בימים ב-ו 12:00-23:00,שבת בין 10:00-23:00.
התפריט החדש
|
מרק היום
(שאלו את המלצרים שלנו)
(שאלו את המלצרים שלנו)
לחם הבית
מוגש עם שני מטבלים
22 ₪
22 ₪
חציל ביצה
חציל שרוף
על האש, טחינה לבנה, פלפל חריף, סלסלת עגבניות וביצה קשה
₪40
קפרזה
פרוסות עגבנייה, מוצרלה, שמן זית, מלח ים אטלנטי
ובלסמי מצומצם
36 ₪
כרובית מטוגנת
מלח ים אטלנטי, זרעי כוסברה וטימין מוגש עם
איולי פטרוזיליה, טחינה ולימון
42 ₪
ברוסקטת פטריות וזוקיני
לחם קסטן מהפלנצה, פטריות שמפניון ופורטבלו,
זוקיני, בזיליקום, פטרוזילה ובצל ירוק גבינת סנט מור מקורמלת
44 ₪
פלאפל קינואה
סלטון חמצמץ של חסה גמבות בצל סגול וצ'יפס כרישה
עם טחינה לבנה
44 ₪
קרפצ'יו פילה בקר
שמן זית, מלח ים אטלנטי, בלסמי מצומם ופרמז'ן
46 ₪
סלטים
סלט קינואה
חסה,
כוסברה, סלרי, נענע, בצל סגול, אגוזי מלך, תפוחי עץ וחמוציות עם טחינה גולמית
וסילאן.
46
₪
סלט הבית
חסה,
אבוקדו, צנונית, גמבה צבעונית, חזה עוף וטוסטונים שרופים
56
₪
קיסר עם חזה עוף
חסה,
בצל סגול, צלפים, קורנישונים, קרוטונים, ביצה עלומה ופרמז'ן
68 ₪
68 ₪
ילדים
פסטה פנה- ברוטב
עגבניות
38
₪
חזה עוף על הפלנצ'ה
עם
אורז לבן/ צ'יפס, מלפפון ועגבנייה
42
₪
שניצלונים וצ'יפס
חזה
עוף טרי בציפוי פנקו
42
₪
פרגיות על הפלנצ'ה
עם
אורז לבן/ צ'יפס, מלפפון ועגבנייה
44 ₪
44 ₪
המבורגר בקר
150
גר', לחמנייה עם חסה ועגבנייה בתוספת צ'יפס
46
₪
עיקריות
כבדים
עם ריבת שרי
כבדי
עוף, רוטב יין אדום וכוכב אניס, בצל אפוי מוגש על פירה
66 ₪
66 ₪
המבורגר
פורטבלו
קציצה
משעועית מש מונבטת בתוך פטריית פורטבלו בתוספת צ'יפס
64 ₪
64 ₪
המבורגר
בקר
בשר
שפונדרה ואונטריב טחון גס, חסה, עגבניות, בצל וקורנישיונים בתוספת צ'יפס
(תוספות-
ביצת עין 7 ₪, פטריות 5 ₪, בצל מושחם 3 ₪, גבינת אמנטל 7 ₪)
66
₪
קבבוני
טלה
קבבונים
עם בצל, נענע ופטרוזיליה. מג'דרה, טחינה ורוטב משוויה
68
₪
סינייה
מאש ברוטב עגבניות
קציצות
של שעועית מש מונבטת, ברוקולי, פלחי כרובית, רוטב עגבניות ופלפלים, טחינה קרה,
צנוברים, ופטרוזיליה
68
₪
פרגיות
בקארי
קארי
צהוב, חלב קוקוס, ג'ינג'ר, שום, כוסברה, ברוקולי ומנגו על אורז לבן
72
₪
ריזוטו
פטריות
שמפניון, פורטובלו ופורצ'יני, יין לבן, פרמז'ן, בצל ירוק ובזיליקום
שמפניון, פורטובלו ופורצ'יני, יין לבן, פרמז'ן, בצל ירוק ובזיליקום
72
₪
סינייה
בשר
טלה, פרוסות חצילים, בטטה, קישואים, תפו''א, בצל ועגבניה אפויים עם טחינה וצנוברים
76
₪
שניצל
עגל
שייטל
דפוק דק בציפוי פנקו, מוגש עם פירה, קורנישיונים וחרדל דיז'ון
84
₪
פפרדלה
אנטריקוט
פסטה
פפרדלה, רצועות אנטריקוט, פטריות פורטבלו, שמפניון ופורצ'יני, חמאה, ציר בקר,
בזיליקום, פטרוזיליה, בצל ירוק טימין, תרד ואגוזי קשיו
86
פילה
סלמון
קרם
גזר, עדשים שוחורות וסלמון
94
₪
מוסר
ים
קרם
ארטישוק וגרידת הדרים, זוקיני ושום
98
₪
אנטריקוט
300
גרם בשר אנטריקוט עם צ'ימיצ'ורי ופירה
124
₪
בתמונה :ענבר גוהר- משמאל ,שותפה ובעלים
צילומים.
קרדיט: מיטל סולומון.
בתמונה :ענבר גוהר- משמאל ,שותפה ובעלים
ענבה בר
מסעדה, מודיעין
סיפור
חיים
לפני כשנה נפתחה מסעדה חדשה במודיעין שחרטה על דגלה: גם מודיעין ראויה
למסעדה אייכותית...
אז זהו, תושבי מודיעין כבר לא צריכים לסוע לתל אביב כדי להנות מאוכל
משובח, אווירה חמימה ונוף מרהיב ביופיו. בענבה בר מסעדה יש מכל זה בחבילה אחת
ו"קרוב לבית". התפריט שמציעה המסעדה מגוון, תפור בעדינות ומתאים
לאוכלוסיה האיכותית של מודיעין, אוכלוסיה שלא מחפשת רק סטקייה, חומוס ופיתה לצד
סלטים בטעם ים תיכוני אלא תפריט המתאים לקרנבורים, צימחונים, וילדים במחיר
שווה לכל כיס. וכל זה באווירה נעימה ורגועה, מוזיקת רקע בווליום נעים לאוזן ונוף
מרהיב.
בעלי המסעדה, ענבר גוהר וחגי גילשון, צעירים בשנות ה 20 לחייהם, עשו
צעד אמיץ והחליטו שאת הקריירה שלהם ייבנו במודיעין, עיר מדהימה ותושבים "ליגה
בינלאומית". ענבר וחגי בדקו מספר מקומות אפשריים למסעדה בגוש דן ובשפלה
הפנימית והחליטו ללכת עם הלב... למודיעין. הם מצאו במודיעין תושבים ברמה
סוציו-אקונומית גבוהה לצד מחסור במסעדות ובמקומות בילוי הפתוחים בשבת ולכן כשמצאו
את המבנה המתאים עם הנוף המדהים נפל הפור ויחד החליטו "ללכת על זה" ונוצר הקשר שהבשיל לכלל שותפות פורייה ומוצלחת.
ענבר גוהר, 24, ילדה טובה מודיעין, החלה לעבוד בתחום המסעדנות עוד טרם
גיוסה לצה"ל. עם שחרורה מצה"ל (חיל שריון) התקבלה לעבודה ברשת
"מקדונלדס" ועד מהרה קיבלה לידיה את ניהולו של סניף מודיעין עם הקמתו. כשברשת "עלו על" כישרונותיה
ויכולותיה העבירו אותה לניהול סניף גדול ומהר מאוד יצאה להכשרה מקצועית באנגליה.
כשחזרה משם, עם הכשרה ניהולית, קיבלה לידיה לניהול את הסניף הכי סואן של הרשת
בראשון לציון.
במהלך עבודתה נחשפה לצדדים הניהוליים של עסקי המסעדנות אשר ריתקו אותה
והזינו את שאיפותיה ליזום ולנהל עסק משלה. הקמת מסעדה במודיעין הייתה אך מתבקשת
מבחינתה משום שחיפשה לפעול בעיר בה גדלה ואהבה שם מתגוררת משפחתה וחבריה שיכלו
לעמוד לצידה ולסייע לה.
חגי גילשון, 27, ילד טוב ירושלים, סיים את שרותו הצבאי (נח"ל,
גרעין צאלים) והלך אחרי הלב והחשק להיות ברמן. הוא החל את דרכו ב "מלה
בר" בעין כרם ומשם עבר ל "רסטו בר" ומשם שידרג
ל"מחנהיודה" שבה עבד כשנתיים וחצי. "מחנהיודה" הייתה בית
ספר... בית ספר לניהול צוות עובדים, ניהול "פלור" ובית ספר לניהול
הכשרות מקצועיות (הכשרות יין, מלצרים, שרות והגשה).
מצוייד בכלים האלה והמלצות חמות, עבר חגי ל "זסרינה",
המסעדה של מאיר אדוני בקיסריה (בנתיים נסגרה), כאחראי משמרת. לכשנסגרה המסעדה
החליט שצבר נסיון ובחר בדרך עצמאית.
כאמור, דרכם של ענבר וחגי הצטלבו במודיעין בדיוק בתקופה ששניהם חיפשו
את ה "לוקיישן" המבטיח. מכאן, זו הייתה רק שאלה של זמן עד לסיום השיפוץ
והכנת המקום כדי שיעמוד בסטנדרטים שהציבו לעצמם הן בתחום הבינוי והעיצוב והן בתחום
האיפיון הקולינארי.
"ענבה" (בהיגוי הערבי, ב דגושה וסגולה... (ניקוד סגול)),
יצאה לדרך בליווי מקצועי של צוות "מחנהיודה" שביחד בנו את התפריט הראשון
ומשם "ענבה" עצמאית, שוקקת חיים ומשרתת את התושבים 7 ימים בשבוע. מאז
רעננו את התפריט, צוות המטבח הוחלף, וחגי לקח את המושכות של המטבח וענבר את
המושכות ב"פלור". לאחרונה, גוייס איתן מור, כשף ומנהל המטבח. איתן הכניס
רעננות מחשבתית ויצירתיות קולינארית שבאה לידי ביטוי במנות חדשות, טעמים חדשים
ובארוחות בוקר בסופי השבוע.
לאורך הדרך נהנו חגי
וענבר מתמיכתם של מושיק ונעמה ממסעדת קפית
השכנה כמו גם מעיריית מודיעין והיחידה לקידום עסקים קטנים, מחלקת נוער וצעירים
ומחלקת תרבות וספורט.
תגובות
הוסף רשומת תגובה