קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
מסעדת אמדאו AMADEO !!
מסעדה חדשה באזור החי והבועט, ממש על גבול גבעתיים תל אביב, צמודה לשופרסל, במתחם שביט המפורסם. מרחק נסיעה קצר מקניון עזריאלי, נושקת בקרבתה לתיאטרון גבעתיים והקניון המפורסם בגבעתיים.
מסעדת אמדאו AMADEO מסעדה כשרה - אוכל איטלקי מעולה, פינה ירוקה באמצע העיר שמשרה שלווה ורוגע ומתאימה לארוחת בראנץ טעימה או ארוחת צהרים חלבית מרעננת וכמובן ארוחות ערב בניחוח איטלקי עם כל גינוני הטקס.
במסעדת אמדאו מאמינים שהשרות הוא אמנות והאוכל הוא יצירה!!! אוכל עושים באהבה או שלא עושים בכלל!!
מסעדת אמדאו הושקה זה עתה, באירוע לעיתונאים ומובילי דעת קהל מתחום האוכל והמסעדנות. השף נדב קמפ דאג לבחירת מנות חינניות ומיוחדות שמעניקות חוויה קולינרית ברמה גבוהה במיוחד, תוך הקפדה על חומרי גלם כשרים, טריים ומשובחים ללא פשרות. בתפריט הושקעה מחשבה רבה, המשקפת תפריט חלבי עשיר הכולל: מנות דגל חלביות, מנות טבעוניות וצמחוניות מעניינות, קערות של פסטות ורביולי ססגוניות, קינוחים משמחים, מיצי פירות טבעיים סחוטים במקום בטעמי סלק, תפוח, תפוז וגזר וקפה משובח.
בתפריט:
ניוקי מרווה– חמאת מרווה, תרד, קוביות עגבנייה, שום, ועשבי תיבול.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
בלרינה פומדורו- רוטב עגבניות, קוביות עגבנייה, שום קונפי, אורגנו ושמן זית.
קנלוני-ריקוטה ותרד עם רוטב בשמל שמנת מוקרם,יין לבן,קוביות עגבניה ופטרוזליה.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
סביצ'ה-עלי אונדיב ממולאות בקוביות סלמון טרי, פלפל אדום, בצל ירוק, פטרוזיליה, מלפפון, שמן זית ולימון על קרם יוגורט וסלסלת עגבניות.
עגבניות קפרזה– עגבניות שרי ,עגבניות, פטרוזליה, נענע, בצל ירוק ,קרעי מוצרלה, מלפפון מקולף וקרוטוני חלה בשמן זית ובלסמי מצומצם
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
ריזוטו סלמון-אורז עגול,קוביות סלמון, גבינת פרמז'ן, חמאה, רוטב שמנת, בצל ירוק, אפונת גינה ותרד.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
עוד בתפריט העשיר, מנות דגים סלמון ומוסר טרי מוגש לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
שקשוקה לבנה -
2 ביצים ברוטב שמנת בשמל עם פטריות ותרד מוגש עם סלט ירקות, טחינה ופסטו עשבים לצד בייגל ירושלמי.
ברוסקטה קפרזה מנה עשירה שמורכבת מ בייגל ירושלמי, פסטו, מוצרלה פרסקו, עגבניות, עלי בזיליקום ובלסמי מצומצם.
מנת הדגל של המסעדה המבורגר חלומי מוגש לצד פוטטו ציפס ובטטה טעים קראנצ’י ונימוח בפה.
ומבחר קינוחים משמחים:
מגדל פרופיטרולים מפחזניות מוגשות לצד גלידת וניל ומפל שוקולד נוטלה.
פבלובה– עם קרם מסקרפונה וניל ורוטב פירות יער.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
בננות מקורמלות-על נוטלה קרם מסקרפונה, שמנת ודקואז נוגט מנה מדהימה, שילוב של בננה מקורמלת חמה ונמסה בפה מוגשת עם קרם מסקרפונה, דוקואז נוגט ושוקולד נוטלה. באמת שילוב מנצח של מנה מקורית ומיוחדת.
קרדיט יח״צ ומייקל פלדמן.
המסעדה מנוהלת על ידי 2 חברה צעירים ובעלי חזון שהגיעו מתחום המסעדנות: יוסי כהן הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל טעים. טרי ורעיון מקורי. והשותף הנוסף רוני פלח שגם הגיע מהתחום.
המסעדה מנוהלת על ידי 2 חברה צעירים ובעלי חזון שהגיעו מתחום המסעדנות: יוסי כהן הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל טעים. טרי ורעיון מקורי. והשותף הנוסף רוני פלח שגם הגיע מהתחום.
המסעדה מעוצבת ומטופחת כגן פורח המשרה אווירה כייפית ונעימה. ניתן לארח במסעדה עד 70 אורחים והמקום מתאים לכל אירוע: ארוחות עסקים, ארוחות משפחתיות, ארוחה רומנטית. חגיגת ימי הולדת. אירועי גיבוש או סתם להעביר ערב מהנה.
המסעדה מעולה ומומלצת בחום.
מסעדת אמדאו AMADEO
טל - 03-5456430
תגובות
הוסף רשומת תגובה