ראש השנה בקונדיטוריית "קפולסקי"
קונדיטוריית קפולסקי מציעה לרגל ראש השנה, קולקציה מתוקה במיוחד של עוגות חגיגיות שתשמחו להניח על שולחן החג. בין העוגות: עוגת דבש ותבלינים, עוגת דבש שטרוייזל , עוגת דבש תפוחים ואגסים ,
המיוחדות של 2019
· עוגת "בסבוסה" דבש ותפוחים - עוגת סולת תבלינים עם תפוחים מקורמלים בדבש, בזילוף קרם מסקפונה ,
· עקיצת דבורה - טורט דבש ותבליני החג, במילוי שונטי וניל ותפוחים מקורמלים בציפוי נוגטין שקדים וקשיו.
· פליזר דבש ותבלינים - דקוואז' תבלינים עם שכבת קראצ' שקדים בליוי גנאש שוקולד וושנוטי וניל .
· קדאיף דבש - הקדאיף של קפולסקי במהדורה מיוחדת לחג קרם שונטי שערות קדאיף וזיגוג סירופ דבש
עוגת דבש
· עוגת דבש בציפוי שטרוייזל,
· עוגת דבש ואגוזי קשיו, לוז ושקדים,
· עוגת דבש בליווי אגסים מקורמלים,
· עוגת דבש בציפוי רויאל אייסינג ונגיעת קינמון ודבש,
· עוגת דבש בליווי תפוחים מקורמלים, פאי תפוחים,
· פאי אגסים פראי,
· קראנץ' ריקוטה - קראנץ שמרים במילוי גבינת ריקוטה מתוקה ושטרוייזל פריך
טווחי מחירים: 24-130 ₪.
בתמונות:
תמונה 1 (שלוש עוגות) מימין: "בסבוסה" (עוגת סולת ) דבש ותפוחים 130 ₪, פלזיר דבש ותבלינים 59 ₪, עקיצת הדבורה קראסט שקדים 130 ₪.
תמונה 2: פאי אגסים מקורמלים בדבש 69 ₪.
קרדיט צלם: אנטולי מיכאלו ל"מטבחון".
"קפולסקי" – שדרות ביאליק 40 רמת השרון 03-6287358
עמוד הפייסבוק של קפולסקי:
אינסטגרם: kapulski_since_1934#
***
קונדיטוריית קפולסקי הוקמה בשנת 1934 בליטא על ידי בני משפחת קפולסקי. בשנות ה-50, עלו לארץ, הביאו את כישורי אפיית העילית והקונדיטוריה המזרח אירופאית המוקפדת ארצה ופתחו את הסניף הראשון ברחוב אלנבי בתל אביב.
בהמשך, נפתחו סניפים נוספים של הקונדיטוריה בפריסה ארצית. בשנת 1977 פתח דוד קפולסקי את בית הקפה הראשון של קפולסקי בנאות אפקה. הרשת זכתה להצלחה גדולה, והחלה למכור זיכיונות למפעילים נוספים. בשנת 2001 רשת בתי הקפה מנתה 50 סניפים. ב- 2002 מכר דוד קפולסקי את הרשת וכיום הוא מתגורר עם משפחתו באוסטרליה.
ב 2015 נרכשה הקונדיטוריה הגדולה של קפולסקי לרבות הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני שלה על ידי לירון אנגל, בעלי קונדיטוריות ותיקות ודור שלישי לאופים. ללירון אנגל 25 שנות ניסיון בייצור מאפים וקונדיטוריה.
במהלך שלוש השנים האחרונות, לוקטו, הותאמו ונבדקו עשרות מתכונים של קונדיטורית קפולסקי המקורית. הקונדיטורים של קפולסקי עמלו על שמירת האופי הייחודי וטעמי העבר האהובים של המותג, בשדרוג לימינו.
בין העוגות האהובות של הרשת, תוכלו למצוא את הסברינה וטורט היער השחור, אלה לצד 200 סוגי עוגות, עוגיות ומאפים שונים נוספים, ביניהם עוגות קרות, עוגות שמרים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, קישים, פחזניות, עוגיות מקרון ועוגיות אחרות.
**שתהיה שנה מתוקה!!**
קונדיטוריית קפולסקי לראש השנה - מימין בסבוסה תפוחים, פליזר דבש ותבלינים, עקיצת הדבורה - צילום אנטולי
טיפים לאיפור עמיד וטרנדים
לחגים
מאת מאיה לזר,
מנהלת הדרכה לוריאל פריז
בלי שהרגשנו, שנה חדשה כבר עומדת בפתח ומביאה איתה את ערב החג
המרגש ביותר של השנה! זה הזמן להתחיל ולהרכיב הלוק החגיגי שלנו החל מהשמלה,
הנעליים וכמובן.. האיפור!!
בערב חם ומלא לחות, בו אנו חוששות לצאת מהמזגן מבלי שהאיפור ינזל לנו בדרך, הפתרון האולטימטיבי הוא איפור עמיד
ונקי עם קריצה שובבה.
מאיה לזר, מנהלת הדרכה לוריאל פריז, מעניקה טיפים לאיפור חגיגי ועמיד במיוחד לערב החג:
1.
לבסיס מושלם ועמיד עד 24
שעות, מומלץ להשתמש במייק-אפ שיעניק כיסוי
מלא בגימור מאט קטיפתי. יש לבחור בגוון שהולם את גוון העור ויש לזכור למרוח את
המייק-אפ גם על אזור קו הלסת ולכיוון הצוואר, על מנת לטשטש הבדלי גוון וליצור מעבר
רך.
לעמידות גבוה במיוחד, יש לקבוע את המייק-אפ באמצעות פודרה המתאימה לגוון המייק-אפ. מומלץ פודרה המכילה מראה שתשמש לתיקוני איפור במהלך הערב ומניעת הברקות.
2.
הסתירי כהויות והאירי את
אזור העיניים בעזרת קונסילר המתאים לכיסוי מלא בגימור טבעי ועמיד במיוחד. טשטשי
מעברים באמצעות טפיחות עדינות בין המייק-אפ והקונסילר.
3.
פיקחי עיניים לרווחה!
בכדי לייצר מבט דרמטי, התחילי במילוי ועיצוב הגבות עם מוצר גבות, בחרי את הגוון המתאים לך ועבי את הגבה בעזרת
מכחול, לקבלת מראה רצוי (צביעה מלאה למראה
מוצלל או פסים קטנים בדומה לשיטת השערה).
השלימי את המראה הדרמטי עם מסקרה. המסקרה תעניק מראה ריסים ארוך במיוחד ועמידות גבוהה לצד הסרה קלילה באמצעות מים חמימים בלבד!
השלימי את המראה הדרמטי עם מסקרה. המסקרה תעניק מראה ריסים ארוך במיוחד ועמידות גבוהה לצד הסרה קלילה באמצעות מים חמימים בלבד!
4.
מראה החג לא יהיה שלם
ללא נגיעה חיה של צבע! הניחי שפתון בגימור מטאלי. עדיף שפתון עם עמידות לאורך זמן המשלב תחושה קלילה ונעימה על השפתיים.
הבחירה הנכונה לערב החג היא כמובן גוון אדום מטאלי נועז - לשפתיים מהפנטות!
הבחירה הנכונה לערב החג היא כמובן גוון אדום מטאלי נועז - לשפתיים מהפנטות!
באווירת התחלה זו, נאחל
שנה טובה וצבעונית!
טיפים לאיפור עמיד לערב ראש השנה צילום יחצ חול
שולחנות החג של פלורליס, כמו גם קולקציית הסתיו החדשה, מעוצבים ועדכניים מתמיד,
הקולקציה עשירה באקססוריז ובעלת מגוון אינסופי של פריטי נוי, צמחיה, טקסטיל וריהוט.
בשולחנות ניתן לראות פריטים ממגוון הטרנדים הבולטים בפלורליס לסתיו חורף 19/20:
שחור לבן – טרנד ושילוב בולט המשדר אופנתיות ומופיע כאורח על שולחן החג. ניתן לראות מגוון כלי אוכל ואקססוריז בעיטור שחור לבן.
GLORY GOLD - עיטור זהב מלווה את כלי האוכל וההגשה בצבע שחור ולבן. הזהב בולט בנוכחותו החגיגית ו"מקפיץ" כל עיצוב שולחן.
ניו אוריינטל – מגשים וכלים עם ריקועים ועיטורים מיוחדים שלוקחים את שולחן החג למחוזות רחוקים.
קטיפה – שולחנות האוכלים מוקפים בכיסאות המרופדים בבד קטיפה בגוונים מרהיבים של צהוב, אפור וורוד.
כל אלה לצד: פמוטים במגוון דגמים, נרות ריחניים ומעוצבים, שטיחים, כריות, תמונות וגופי תאורה.
צילום סטודיו פלורליס
ירידי האופנה "בראשית" חוזרים לקראת ראש השנה!
ירידי
האופנה "בראשית" מבית הסטייליסטית ויזמית האופנה לימור כץ, פותרים
לכולנו את השאלה "מה נלבש בחגים הקרובים?" וחוזרים גם השנה במהלך חודש
ספטמבר במהדורת חג מיוחדת וגדושת מעצבי אופנה ישראלים, אשר יחשפו לראשונה בירידים
את קולקציות החגים החדשות. הירידים יתקיימו בלא פחות משמונה ערים בישראל מצפון ועד
דרום!!
כמיטב
המסורת יתקיימו ירידי טרום החגים על טהרת העיצוב הישראלי ויכללו עשרות מעצבות
ומותגים מתוצרת כחול- לבן תחת קורת גג אחת. בכל אחד משמונת הירידים יהיה תמהיל שונה
של מעצבות ועיצובים, כך שאף יריד אינו דומה לאלו שקדמו לו. בין הפריטים הרבים ניתן
יהיה למצוא מגוון רחב של פרטי ביגוד מכל קשת האופנה, החל מחולצות, חצאיות, גלביות,
שמלות ערב ויום, תכשיטים, תיקים, כובעים, כיסויי ראש, בגדי ספורט, בגדים במידות
גדולות, בגדי הנקה והריון, בגדי ילדות ונערות ואף מתנות חג אישיות, לבית ולמארחים!
אלו שמחפשות מציאות והנחות יוכלו להתרשם לצד הקולקציות החדשות גם מפריטי סוף עונה
של קולקציות הקיץ הנוכחיות שיוצעו בהנחות ענק של עד 70%!
הירידים
יתקיימו במהלך חודש ספטמבר בלא פחות משמונה ערים בישראל: רמת
גן (2-3/9), אריאל (10/9), שילת (12/9), יד בנימין (13/9), גוש עציון (16/9),
ירושלים (18-19/9), חיפה (20/9), גבעת שמואל (24-25/9).
בין
המעצבות הרבות ניתן למצוא את: HADAS, שדה
בר, ננה, סיי'לה, FEYGE, YAEL, אתכסיא ART, KRUSH, יעל רוזמרין, פז מגן, אלה עובד, LIZA, SCELLE, גילית עיצוב אופנה, מיכל באום, TITI, הדרא, שירלי קשתות
מעוצבות, הילולים, הודולה, נעלי קטלינה, הדס תכשיטים, מישמש, סהר שיטרית, עדי
שרעבי, שחרית, רחל חריף, פשוט ולבן, קצת אחרת, פנגאה, דינקה, ג'ודי ביגוד, נחמד
למראה, סטודיו שני, ראומה זילברשטיין, פסיפס, שירשורים, עדושה, סגולה, דליה
תכשיטים ואומנות, ליאור פאשן בוטיק, צעיפי בת עין, LUMA כובעים, אלמוג כיסויי ראש,
תותים, תיאירי הריון והנקה, הכיפות של אילת, רוו'ש, תלמה לירן, ונילה, סטודיו
זוהרה, עימגה, Liris,
אורית רוזנברג, רחל תבורי, COOKAZ, רותיק, אירית גלמור יודאיקה, ג'וליס, אוסנת תכשיטי אימייל ועוד!
שמלה מטאלית מבית המותג דינקה לירידי האופנה בראשית שיתקיימו במהלך חודש ספטמבר ב-8 ערים בישראל, 250 שח במקום 360 שח, צלמת חלי גד
ראש השנה במסעדת הסוהו
מסעדת הסוהו פותחת דלתות לסעודת ראש השנה. מי שיזמינו מקום מראש, יוכלו ליהנות מתפריט עשיר ואווירה חגיגית, בלי הצורך לארח ולנקות אחריכם, פשוט לבוא ולאכול כפי יכולתכם:
בתפריט ארוחת החג:
מנות פתיחה: מבחר סלטים לצד לחם הבית
מנות ראשונות:
יקיטורי פרגית ברוטב טריאקי
סלט שורשים ויאטנמי עם גזרים צבעוניים, צנונית, כרוב אדום, כרוב לבן, צ'ילי חריף, מיקרו כוסברה וג'ינג'ר כבוש ברוטב ויניגרט אסיאתי ובוטנים
צ'יקן וואה וואה – נתחי פילה עוף עטופים בציפוי אסייתי על בסיס סויה בליווי רוטב צ'ילי חריף מתוק
סלט פינגו – תפוחים ירוקים, חמוציות מיובשות, שומר, בליווי רוטב חרדל, דבש וטימין על מצע של תערובת חסות מעוטר בפקאן סיני
גיוזה – כיסוני בצק יפניים במילוי חזה עוף, שמן שומשום וירקות טחונים ברוטב טריאקי, מוגש על מצע סלט מלפפונים בשמן שומשום ושומשום
פאנקו כרובית – כרובית בטמפורה בליווי רוטב אסייתי על בסיס סויה, גרגירי חרדל, שום ומיונז ביתי, קבבוני אנטריקוט על מצע סלס עגבניות
קבבוני אנטריקוט
סושי:
טייפון – עטוף בסלמון צרוב, מיונז, טריאקי, שבבי בטטה ועירית במילוי טונה חריפה, מלפפון ואבוקדו
ליהי רול- אינסייד אאוט עטוף בסלמון, טונה ודניס במילוי ספייסי טונה וטמפורה, מלפפון ואבוקדו
ספייסי טונה החדש – אין סייד אאוט במילוי טונה קצוצה עם צ'ילי חריף, אבוקדו, עירית ושבבי טמפורה בפנים עם ספייסי מיונז ונגיעות סריראצ'ה
מג'יק רול – אינסיייד אאוט במילוי אבוקדו, אספרגוס, עטוף בקריספי, בעיטור קריספי סלק ווסאבי, ספייסי מיונז, רוטב טריאקי, שבבי בוטנים ואיולי כמהין
ג'קי רול – אינסייד אאוט במילוי סלק, עירית, אבוקדו ודניס בטמפורה, עטוף בטמפורת ווסאבי, סלק עם נגיעות מיונז כמהין
מנות ביניים:
פאד תאי סוהו ספיישל – אטריות אורז רחבות, ברוקולי, פטריות פורטבלו, שעועית ירוקה, בצל ירוק, בטטה, בשר אנטריקוט קצוץ דק, שמן כמהין, נענע, פלפל חריף, סויה ומעט רוטב פטריות
פאד קפאו עוף – מנה תאילנדית אותנטית בעלת מרקם טעמים מהמזרח, ששודרגה ברצועות עוף עם בצל ירוק וסגול, שום, צ'ילי חריף, בזיליקום וכוסברה.
מנות עיקריות:
ג'מבו שיפוד פילה בקר במרינדת דבש, שום ושמן זית
צלעות בלאדי
פילה דג
ג'מבו יקיטורי פרגית – נתחי פרגית במרינדה על בסיס סויה ותבלינים אוריינטליים
תוספות לבחירה: אורז שום מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ובצל ירוק, פירה, סטיק צ'יפס מתובל, בטטה בתנור
קינוחים:
פירמידת קרם ברולה – 2 שכבות קרם ברולה קפוא ברוטב קרמל חם, קינמון ובננות
פאדג' שוקולד חם – מוגש עם כדור גלידת וניל
פבלובה – עם סורבה ורוטב פירות יער
מחיר למבוגר 419 ₪, מחיר לילד בגיל 3-12: 199 ₪, *עד גיל 3 ללא תשלום
*מנות מוגשות למרכז השולחן ללא הגבלה *מספר מקומות מוגבל
מסעדת סוהו רחוב משה בקר 5 ראשון לציון
טלפון להזמנת מקומות: 03-9658395, 054-3500501
מסעדת סוהו - טייפון - צילום איציק בראל.
שתהיה לנו שנה דבש!
רגע לפני פתיחתה הרשמית של שנת התש"פ, שף-קונדיטור מיקי שמו מרשת "קונדיטוריית שמו" משיק קולקציית קינוחים מתוקה במיוחד לראש השנה
מיקי שמו עוגת דבש ואגוזים_צילום דניאל לילה.
בין אם נארח או נתארח בערב ראש השנה, כמיטב המסורת החג – את הארוחה מסיימים עם קינוח מתוק, ורצוי – עם כמה שיותר תפוחים ודבש. לקראת החג הקרוב, השף-קונדיטור המוערך מיקי שמו מרשת "קונדיטוריית שמו" משיק קולקציית חג עם קינוחים קלאסיים ווריאציות שונות לעוגת הדבש המסורתית (כמו "דובוש דבש", "עקיצת הדבורה", "דובשניות" ועוד), לבין חיבורים קולינאריים ייחודיים בין חומר הגלם המסמל את ראש השנה - הדבש, לבין מרכיבים יוצאי דופן כמו תבלינים בעלי טעמים עזים, קסיס ועוד.
בין הקינוחים הבולטים בקולקציית ראש השנה של מיקי שמו:
v ג'פונז: עוגת שכבות של ריבת חלב, שוקולד, קרמל ובצק אגוזים בדבש (100 ש"ח לקוטר 19 ס"מ ו-150 ש"ח לקוטר 24 ס"מ)
v דולצ'ה, מוס דבש: שני רולים של מוס דבש על תחתית שוקולד ואגוזים בשילוב של שוקולד "ולרונה" (69 ש"ח ל"פס")
v עקיצת הדבורה: בצק בחוש בציפוי שקדים ודבש במילוי קרם וניל (59 ש"ח)
v דובוש דבש: עוגה הונגרית מסורתית בשילוב שכבות בצק דבש וקרם וניל (59 ש"ח)
v עוגת גזר דבש וקרם מסקרפונה – 59 ₪
v קייק תפוחים קרמבלס ופניני סוכר (קוטר 19 ס"מ, 59 ש"ח)
v עוגות דבש: קלאסית / אגוזי מלך / תמר מג'הול / שזיפים (42 ש"ח)
v אצבעות פלורנטין והדרים (38 ש"ח)
v דובשניות: מסורתיות על בסיס דבש טבעי / לקרלי (דובשניות ופרי הדר בציפוי רויאל אייסניג) (38 ש"ח)
טארטים
v טארט תפוחים, תאנים וקסיס: בצק פריך על בסיס חמאה וקרם פיסטוק (89 ש"ח)
v טארט ורדים ונקטרינות – בצק פריך על בסיס חמאה וקרם שקדים בשילוב נקטרינות וורדים (69 ש"ח)
v טארט אגסים: בצק פריך על בסיס חמאה וקרם שקדים בשילוב אגסים (59 ש"ח)
עוגות תפוחי עץ (49-59 ש"ח)
v עוגת תפוחים ודובדבנים: פלודן תפוחי עץ בשילוב מחית דובדבנים (59 ש"ח)
v עוגת תפוח וניל: בצק פריך חמאה במילוי תפוחים, קרם פטיסייר ודבש (59 ש"ח)
v שטרודל וינאי: שטרודל תפוחי עץ, אגוזים וצימוקים (49 ש"ח)
v מאפה עלים ותפוחים: מאפה עלים במילוי תפוחים (49 ש"ח)
חלות ולחמים (16-22 ש"ח)
v חלת דבש
v חלת בריוש
v לחם אגוזים וצימוקים
v לחם תאנים ותמרים
מגוון קונפיטורות – תאנים, תפוחים ועוד. (29 ש"ח)
צנצנות דבש וצנצנות אגוזים (35 ש"ח)
להשיג ברשת "קונדיטוריית שמו"
קונדיטוריית שמו
רשת "שמו הקונדיטוריה" הוקמה בשנת 1992 על ידי רותי ואיציק שמו, שהתמחו במאפים ודברי מתיקה באזור הצפון. החנות הראשונה זכתה להצלחה רבה וכבשה את ליבו של הדור השני במשפחה, שהחליט להצטרף לעסק המשפחתי ולקח את החזון קדימה. על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד הקונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, ונחשב ליועץ מבוקש בתוכניות הבישול והאירוח בערוצי המדיה השונים.
לכבוד חגי תשרי משיקה "ב.ש צעצועים" מזוודות
וטרולי מעוצבים שהופכים לעמדות מרהיבות של מרפאה, מטבח, טיפוח וכלי עבודה!
הערכות, במותגי פרוזן, מיקי ומיני מאוס, חד קרן, ספיידרמן,
סמי הכבאי, נסיכות והלו קיטי, כוללות מגוון עשיר של פריטים ואביזרים ומספקות שעות
רבות של משחק והנאה
חברת "ב.ש צעצועים", המתמחה בייבוא ושיווק
צעצועים ממותגים, משיקה לחגי תשרי סדרה של מזוודות וטרולי, שהופכים לעמדות משחק
מרהיבות שכל ילד וילדה ישמחו לקבל! בכל ערכת-מזוודה מוצע מכלול עשיר של פריטים ואביזרים
ייעודיים, שיספקו שעות רבות של משחק, דמיון והנאה.
הערכות, הכוללות את תחומי המטבח, הטיפוח, כלי העבודה
והמרפאה, מוצעות במותגים האהובים של מיקי
מאוס, מיני מאוס, פרוזן, חד קרן, ספיידרמן, סמי הכבאי, נסיכות והלו קיטי. בנוסף
למזוודה ולטרולי, מעוצבים גם כל הפריטים והאביזרים בהתאם למותג.
כאשר פותחים את המזוודה או הטרולי, הן הופכות לעמדת
משחק עליה ובתוכה מסדרים את הפריטים והאביזרים. עם סיום המשחק, מסדרים בקלות את כל
הפריטים בחזרה, בתוך המזוודה או הטרולי. מאחר שמדובר במזוודה ובטרולי, הרי שאפשר
לקחת אותם בנוחות לסבא וסבתא, לבני הדודים או לחברים.
ערכת המטבח, למשל, מכילה מאכלים שונים, פירות וירקות, כלים, סירים,
סכו"ם ועוד. הילדים יכולים "להכין" מאכלים שונים בסירים, להזמין
אחרים להשתתף איתם בהכנות ובארוחה, לאכול עם סכין, מזלג וכף, לשטוף את הכלים
ולהחזירם למזוודה. חלק מערכות הטרולי גם מאירות
ומשמיעות קולות (בהוספת בטריות). בערכת המטבח למשל, הכיריים מאירים ומשמיעים קולות
של בישול, ובערכת הטיפוח – הלב האדום שבראש שולחן האיפור - מאיר וזוהר.
כל משחק דמיוני ומשחק תפקידים מסייע להתפתחות תקינה
של ילדים: הם מאפשרים לילד להבין את סביבתו בדרך של התבוננות וחיקוי, ולהתנסות
בעצמם בפעילויות של מבוגרים. אפשר לשחק לבד, עם חברים אחים, דודים, סבים או הורים.
הערכות מתאימות מגיל 3 ומעלה.
מחירים: מזוודה: 60 ש"ח; טרולי: 120 ש"ח.
להשיג ברשתות ובחנויות הצעצועים ברחבי הארץ.
ב.ש צעצועים - מזוודת טרולי - ספיידרמן
לכבוד ראש השנה מציעה "נפטון" תבלינים
ותערובות תיבול משובחות, להכנת מנות טעימות וחגיגיות
לרגל השנה החדשה, התחדשו בנפטון במיתוג חדש:
לוגו ומכסים בצבע כחול רויאל מלכותי
חברת "נפטון" (משנת
1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה לכבוד ראש השנה תערובות תיבול ותבלינים
איכותיים, שיסייעו בהכנת מנות חגיגיות ומשובחות לארוחת החג, ובכלל.
התבלינים
והתערובות מאפשרים להכין בקלות ובנוחות מגוון של מנות טעימות ובהן עוף, בשר, דגים,
ירקות ותוספות שונות.
לרגל השנה החדשה,
התחדשו בנפטון במיתוג חדש: לוגו ומכסים בצבע כחול רויאל מלכותי. מוצרי החברה מוצעים
מעתה באריזות חדשות שבהן מהדהד הצבע הכחול את שם החברה - נפטון – אל הים האגדי, במטרה
לשקף את השאיפה להביא תבלינים איכותיים מארבעת קצוות תבל.
החברה מציעה מגוון רחב
של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל
ומונוסודיום גלוטומט, ובהם:
תערובת
"טוסקנה" -
תערובת תבלינים מיוחדת להכנת סוגים מגוונים של מנות ובהן עוף, בשר, דגים, פסטה,
תפוחי אדמה, אורז, קינואה ועוד. התערובת כוללת, בין השאר, שמן, שום גבישי, פפריקה
מתוקה, רוזמרין, מלח ים ועוד.
פפריקה
מרוקאית מעושנת – תבלין פפריקה בעל ארומה
וטעם מעושן ייחודי. הפפריקה המעושנת נהדרת לתיבול והכנה של מנות מגוונות בהן
בשרים, מרקים, שקשוקה, תפוחי אדמה בתנור, מרינדות ותבשילים, להם רוצים להעניק
ארומה מעושנת.
תערובת
"גריל עוף" -
תערובת תבלינים להכנת עוף, פרגיות, חזה עוף, דגים, תפוחי אדמה, אורז ועוד. מתאים להכנת
מנות בגריל, בטיגון או בבישול.
התערובת כוללת, בין
השאר, פפריקה מתוקה, בזיליקום, כורכום, פלפל שחור ועוד.
המוצרים כשרים למהדרין
בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.
מחירים: 9.90 – 12.90 ש"ח
(לאריזה במשקל 150 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות
מובחרות.
"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לארוחת ראש השנה:
גולאש עם
ירקות, בפפריקה מעושנת
מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר לתבשיל ארוך, חתוך
לקוביות של 3X3
ס"מ
2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
בינוניות
שיניים מראש שום אחד, קלופים ופרוסים
2 – 3 גזרים, פרוסים לפרוסות בינוניות
2 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות בינוניות
שיניים מראש שום אחד, קלופים ופרוסים
2 – 3 גזרים, פרוסים לפרוסות בינוניות
2 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות בינוניות
1/2 עלה דפנה
1/4 כוס שמן זית
6 כפות של רכז עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה של נפטון
1 כף פפריקה מתוקה של נפטון
1 כף פפריקה מעושנת של נפטון
1/5 כפית שטוחה קימל שלם של נפטון
1 – 2 כפיות מלח גס של נפטון
1 – 2 כפיות מלח גס של נפטון
1/2 כפית פלפל שחור של נפטון
מים
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
·
לחמם את השמן בסיר מתאים ולטגן את הבשר עד
להשחמה, רצוי בכמה סבבים.
·
להנמיך את האש. לשים את כל הבשר שטוגן בסיר.
·
לתבל בכפית אחת של מלח ובשאר התבלינים,
ולערבב. להוסיף את כל הירקות, ולערבב.
·
להוסיף מים למחצית גובה הסיר. להביא לרתיחה,
על אש בינונית-גבוהה.
·
לכסות. להנמיך את האש ללהבה קטנה, לתקן תיבול
ולהוסיף מלח אם צריך, ולבשל כשעתיים. מדי פעם לערבב ולראות שנשמרת רתיחה עדינה כל
הזמן. אם נראה שיש מעט מדי נוזלים, להוסיף מעט מים רותחים, לערבב בעדינות ולתקן
תיבול. כשהבשר נימוח – הוא מוכן.
·
מומלץ להגיש עם איטריות רחבות או עם נוקרלי.
עוף-שניצל בתיבול טוסקנה
מצרכים
8 שוקיים
לציפוי: 14 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח
1 כף קורנפלור
6- 7 כפיות תערובת טוסקנה של נפטון
אופן ההכנה
·
לחמם תנור ל-200 מעלות. להכין תבנית עם נייר
אפייה ולהתיז עליה מעט שמן (או לשמן קלות עם מברשת).
·
לערבב את חומרי הציפוי ולשים בקערה. להרטיב
מעט את השוקיים עם מים, לנער (לא לנגב) ולעטוף היטב בציפוי.
·
להניח בתבנית. להתיז מעט שמן מעל לשוקיים.
לצלות כ-45 דקות. אין צורך להפוך צד.
תפוחי אדמה בתיבול תערובת גריל עוף
מצרכים
1.5 ק"ג תפוחי אדמה המיועדים לאפייה,
שטופים ולא קלופים, פרוסים לרוחב
6- 7 כפות שמן זית
2- 3 כפות תערובת גריל עוף של נפטון
אופן ההכנה:
·
לחמם תנור ל-190 מעלות.
·
לערבב בקערה כל המצרכים. להניח את תפוחי
האדמה המתובלים בתבנית, רצוי בשכבה לא עבה (אם יש צורך, עדיף להניח בשתי תבניות).
·
להניח מעל לתפוחי האדמה נייר אפייה ומעליו,
נייר אלומיניום – עמו יש "לסגור" את התבנית מכל צדדיה. לצלות את תפוחי
האדמה כ-25 דקות.
·
להסיר בזהירות את נייר האלומיניום ולנעוץ
סכין בתפוח אדמה. אם הוא כבר רך, להסיר את העיטוף (אם לא רך, לעטוף מחדש ולהחזיר
לתנור לכמה דקות). להעלות את החום ל-200-210 מעלות ולצלות עוד כ-12 דקות, עד
שתפוחי האדמה הוזהבו יפה.
***
"נפטון"
מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות,
מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים,
מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו
ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים,
קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
נפטון,
אל הים, נבחר כשם החברה, כדי לשקף את השאיפה להביא תבלינים איכותיים מארבעת קצוות
תבל. ב-2019 החברה עברה מיתוג מחדש, והלוגו נצבע בכחול של ים.
נפטון - טוסקנה גריל עוף פפריקה מרוקאית מעושנת צילום - מיכאל כץ
תגובות
הוסף רשומת תגובה