חנות סולתם קינג גורג' צילום יחסי ציבור
קינוח סנט הונורה של השף עדן עמר. צילום יחסי ציבור
סניף חדש של רשת סולתם נפתח בקינג ג'ורג' 95, תל אביב
סולתם, החברה המובילה בישראל בתחום כלי הבישול מתרחבת ומשיקה את הסניף ה-34 שלה, בתל אביב * הסניף החדש יציע מגוון פריטים מקולקציות חדשות, מחירים מיוחדים וכן אאוטלט ובו מוצרים איכותיים וחדשניים אותם יהיה ניתן להשיג בבלעדיות בסניף, כמו כן הסניף מציע שירות משלוחים והזמנות על בסיס עמוד האינסטגרם הבלעדי לחנות.
החנות החדשה, המתפרסת על שטח של כ-90 מ"ר, מעוצבת בקפידה, תוך מתן דגש על סביבה אורבנית. החנות כוללת את מגוון המוצרים של סולתם, ותציע מגוון עיצובים וסדרות בגדלים בלעדיים המותאמים לקהל, החל ממוצרי בישול, אפייה והגשה המתאימים לדירות תל אביביות, שכורות וקטנות, סדרות מיני לבישול מנות קטנות ולהגשה אישית ועד למארזי מתנה מיוחדים.
פתיחת החנות החדשה היא חלק מהתפתחותה של סולתם בשנים האחרונות, התפתחות שבאה לידי ביטוי גם בהרחבת מגוון המוצרים, ובהשקעה של מיליוני שקלים בפיתוח ובייבוא מערכות סירים מהמתקדמות והחדשניות בעולם. הסניף, שיהיה הסניף ה-34 של הרשת בפריסה ארצית, מהווה חלק ממהלכה האסטרטגי של חברת ' סולתם' להתרחב ולהכפיל את מספר הסניפים תוך פרק זמן של 5 שנים.
אביב כהן, מנהל סניף סולתם בקינג ג'ורג': "הסניף הייחודי הוקם במיוחד עבור חובבי הבישול והאירוח בתל אביב. מיקום הסניף הוא בין דיזנגוף סנטר לכיכר מסריק, במרכז העניינים של העיר. הסניף החדש יכלול את מיטב המוצרים מהסדרות החדשות של 'סולתם' שנוצרו במיוחד עבור הקהל. כל יום בחנות הוא חגיגה של מבצעים ומוצרים ייחודיים לסניף, עם תפאורות צבעוניות ומוצרים שמתחלפים באופן יומיומי, ואנו מזמינים את הקהל לבוא ולהתרשם".
הסניף החדש ממוקם בקינג ג'ורג' 95 תל אביב.
רשת "סולתם" מגיעה עם חידוש לתחום המטבח ומשווקת את סדרת כלי הבישול החכמים "SMART TOOLS" המביאה עמה בשורה מפתיעה וחדשנית לכל חובבי הבישול.
כיום המטבח לא מיועד רק לשפים, וגם הטבחים הביתיים צריכים כלי עבודה נוחים, יפים ועמידים. סדרת SMART TOOLS של סולתם כוללת כלי עבודה מעוצבים יעילים אשר משלבים תכונות ומאפיינים של מספר כלים, וכך חוסכים מקום בארון. כל הכלים בסדרה עשויים סיליקון בעל ציפוי Non-Stick, עמידים בחום עד לטמפרטורה של 220 מעלות, ומתאימים לימניים ולשמאליים כאחד.
צילום : אסף אמברם
קרש חיתוך רב תכליתי 24.6 על 32.6 סמ מסדרת Smart Tools של סולתם. מחיר מבצע 34.5 שח, צילום אסף אמברם.
Pictures\סדרת SMART TOOLS של סולתם 32-53 שח. צילום יחסי ציבור
את אירוע ההשקה שנערך היום ערך השף עדן אמר ,בו הפגין את כשרונו בתחום הבישול והאפייה, ביצירות קולינריות שאותן הוא חולק במתכון טעים במיוחד...
שף עדן אמר ל'סולתם'
37, נשוי לאנאל ואב טרי למיילי. את הידע המקצועי שלו רכש בניס שבצרפת,
שם למד במשך 3 שנים בישול, קונדיטוריה ושוקולד. בהמשך עבד והתמחה במסעדות הכי
נחשבות ברחבי העולם- צרפת, שוויץ, מונטה קרלו ועוד, ואף זכה לעבוד במסעדה המעוטרת
בשני כוכבי מישלן באי קפרי שבאיטליה. בכל מקום ובכל מדינה למד עדן ופיתח את הרזומה
המקצועי שלו, לצד חוש הטעם והיצירתיות שהלכו והתחדדו.
עדן בחר לעצור הכול ולעלות לארץ לפני 5 שנים, במטרה להשתקע פה ולהקים
משפחה. דווקא פה הוא פגש את אשתו, שעשתה עליה גם כן, זאת למרות שגדלו באותה העיר
בצרפת, והיא אף הייתה באותו כיתה עם אחותו.
בארץ השתתף בתכנית "משחקי השף- קונדיטור" בה הגיע לגמר.
בשנה האחרונה עורך אמר אירועים פרטיים ומותאמים אישית ללקוחותיו, בהם
מפגין את כשרונו בתחום הבישול והאפייה כאחד. כמו כן, הוא מתחזק עמוד אינסטגרם
פופולרי בו מרבה לשתף את אלפי העוקבים שלו ביצירות קולינריות וחוויות מחייו האישיים,
ובהם סיורים ברחבי העולם וחוויות קולינריות מעוררות תיאבון.
מתכון - פחזניות
רכיבים
קרם פטיסייר:
·
400
מ"ל חלב
·
100
גרם סוכר
·
50
גרם חלמונים
·
מקל וניל
·
40
גרם קורנפלור
·
25
גרם חמאה קרה
בצק רבוך:
·
250 גרם מים
·
250 גרם חלב
·
250
גרם חמאה
·
20 גרם סוכר
·
20
גרם מלח
·
300
גרם קמח
·
8-10
ביצים
קרמל
לפחזניות:
·
50 גרם מים
·
250
גרם סוכר
·
20
גרם גלוקוזה
אופן הכנה
בצק רבוך:
- בסיר
מביאים לרתיחה את המים, חמאה, חלב, סוכר ומלח.
- מוסיפים
את הקמח, מנמיכים את האש ומערבבים היטב עם כף עץ, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר
ותחתית הסיר נקייה.
- מעבירים
את הבצק לקערת המיקסר, ומערבלים 2-3 דקות על מנת לקרר את הבצק.
- לאחר
שהבצק התקרר, מוסיפים את הביצים.
- מזלפים
עיגולים קטנים עם צנתר 8 מ"מ או 10 מ"מ, אופים 20-25 דקות על 175
מעלות עד להשחמה.
קרם פטיסייר:
- חוצים
את מקל הוניל לאורכה ומגרדים את הגרגרים. מניחים אותם ואת המקל בקלחת,
מוסיפים לקלחת את החלב וחצי מכמות הסוכר ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
- מקציפים
בקערה נפרדת את שאריות הסוכר והחלמונים לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים לקערה את
הקורנפלור וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה ומעט נוקשה.
- כשהחלב
רותח, שופכים שליש ממנו לתוך תערובת החלמונים, בזרם דק ותוך כדי ערבוב.
מעבירים את התערובת לקלחת ומחממים תוך כדי בחישה מתמדת, עד שנוצרות בועות
גדולות (לוקח בד"כ דקה או שתיים). מסירים מהאש.
- שמים
את התערובת בקערה ומכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר ללילה שלם.
קרמל לפחזניות:
1.
מביאים את התערבות לרתיחה עד שהסוכר מתחיל לקבל צבע
בלונד.
הרכבת המנה
- ממלאים
את הפחזניות בקרם פטיסייר.
- את
הפחזניות הממולאות טובלים בקרמל בצד ההפוך (לא בצד ממנו ממלאים את הפחזנית).
לשאלות נוספות: עדן אמר - 0543233011
עדן אמר והשף ארז קמרובסקי
תגובות
הוסף רשומת תגובה