שף אבי ביטון_צילום- אפיק גבאי
חם מהתנור: הקולקציה החורפית של סבתא סוליקה
בישול ארוך ריח משכר מהתנור: רשת מעדניות הבוטיק "סוליקה" של השף המוערך אבי ביטון, משיקה את קולקציית החורף החמימה והביתית
מזגן על חום? ריח משכר של תבלינים ארומטיים באוויר? או כוס תה מהביל? כל אלו ללא ספק מסמנים את הגעתו של החורף אל מחוזותינו ולרגל העונה הקרה משיקה רשת מעדניות הבוטיק "סוליקה" את תפריט החורף שלה. המתכונים הבייתים המוצעים בתפריט המעדנייה ויימכרו לקהל הרחב על פי משקל ויכללו גם ספיישלים משתנים.
השף אבי ביטון מביא את הניחוחות הבייתים אל המעדנייה ומציע מגוון רחב של מנות מחממות לחורף הקר המתקרב אלינו.
השף אבי ביטון מביא את הניחוחות הבייתים אל המעדנייה ומציע מגוון רחב של מנות מחממות לחורף הקר המתקרב אלינו.
בין המנות שיוצעו בקולקציה החורפית:
v חמין מסורתי – מכיל חיטה, שעועית לבנה, ביצה, תפוחי אדמה, בשר וקוקלה (קציצת סולת טוניסאית מסורתית) – (49 ₪ ל-100 גר')
v פקילה – תבשיל שעועית מהמטבח הטוניסאי – מכיל שעועית, מנגולד ובשר (19.9 ₪ ל-100 גר')
v חריימה חריף – דג מוסר ים ברוטב עגבניות, קימל ופלפל צ'ומה (24 ₪ ל-100 גר')
v צלי בקר – עם סוגים שונים של פטריות ברוטב יין אדום (17 ₪ ל-100 גר')
v ארטישוק ממולא – בבשר ברוטב עגבניות (18 ₪ ליח')
v עוף בדואי – פרגית ממולאת באורז, בהרט וחמוציות ברוטב שמן זית, פפריקה וכמון (18 ₪ ל-100 גר')
v שורט ריבס - צלעות בקר על העצם ברוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי (16 ₪ ל-100 גר')
רשת מעדניות "סוליקה"
סניף איינשטיין 7, תל אביב
03-9595525
שעות פעילות:
ימים א'-ה' (כולל): 08:00-20:00
יום ו': 08:00-15:00
יום שבת : סגור
סניף מרכז שוסטר, אבא אחימאיר 19, תל אביב
03-7988588
שעות פעילות:
ימים א', ג', ה' – 08:00-20:00
ימים ב' וד' – 08:00-13:30
יום ו' – 08:00-12:00
יום שבת סגור
סוליקה
מעדניית הבוטיק "סוליקה" נפתחה בשנת 2017, מתוך חלום ישן של השף אבי ביטון לחזור למטבח של סבתא שלו ולהגיש את המטעמים, הריחות וזכרונות הילדות משכונת פרדס כץ. בכל בוקר מגיע צוות המטבח והשף ביטון ומבשלים אוכל טרי ואיכותית מהמתכונים העתיקים של סבתא סוליקה תוך כדי שימוש במתודות בישול עדכניות ובציוד מטבח מהטובים בעולם.
המטבח נשען על תוצרת מקומית בלבד ועובד עם מיטב ספקי הבשר, העופות, הדגים והחקלאים מהטובים בישראל.
במעדנייה ניתן למצוא את האוכל שכולנו מתגעגעים אליו בכל יום החל מקציצות טובות ועסיסיות המתבשלות ברוטב עגבניות מהבית, תבשילי קדירה המתבשלים במשך שעות על אש קטנה, דגים טריים שנצלים בשמן זית על פלנצ'ה לוהטת ועד לסלטים טריים ורעננים. בנוסף קיים במקום מגוון נוסף של מנות במקום.
המטבח נשען על תוצרת מקומית בלבד ועובד עם מיטב ספקי הבשר, העופות, הדגים והחקלאים מהטובים בישראל.
במעדנייה ניתן למצוא את האוכל שכולנו מתגעגעים אליו בכל יום החל מקציצות טובות ועסיסיות המתבשלות ברוטב עגבניות מהבית, תבשילי קדירה המתבשלים במשך שעות על אש קטנה, דגים טריים שנצלים בשמן זית על פלנצ'ה לוהטת ועד לסלטים טריים ורעננים. בנוסף קיים במקום מגוון נוסף של מנות במקום.
תגובות
הוסף רשומת תגובה