Pictures\untitled-0007-2_
כשהממרח האהוב נוטלה פוגש את חג השבועות:
עוגת גבינה נוטלה של שרית נובק, בלוגרית האפייה
'מיס פטל'
נוטלה מסדרת לכם את הקינוח לארוחת חג
השבועות עם עוגת גבינה ונוטלה של בלוגרית האפיה שרית נובק המוכרת בכינויה מיס פטל.
מדובר בעוגת גבינה אפויה עם ציפוי נוטלה מפנק – עוגה שלא תשאיר אף אורח אדיש.
חומרים לתבנית 24 ס"מ עגולה
לתחתית:
·
200 גרם עוגיות בטעם קרמל
·
150 גרם אגוזי לוז מסוכרים – ברס מיימונס
·
1 כף סוכר חום
·
80 גרם חמאה מומסת
למלית:
·
600 גרם גבינת שמנת 25-30% שומן
·
250 גרם גבינה לבנה 9% שומן
·
250 גרם גבינת מסקרפונה
·
180 גרם סוכר חום
·
2 כפות פודינג וניל צרפתי מיימונס
·
4 ביצים L
לציפוי:
·
120 גרם נוטלה
אופן הכנה:
1. מחממים תנור
ל-200 מעלות, טורבו.
2. טוחנים ביחד
עוגיות בטעם קרמל, ביסקוויט, ברס וסוכר חום.
3. מוסיפים את
החמאה ומערבבים.
מהדקים לתחתית תבנית האפייה, מכניסים לתנור
ואופים 10 דקות.
הכנת המלית:
4. מנמיכים את חום
התנור ל-130 מעלות.
5. מכניסים לקערה
גבינת שמנת, גבינה לבנה ומסקרפונה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
6. מוסיפים ביצים,
אחת אחת ומערבבים היטב.
מוסיפים פודינג וניל וטורפים הכול ביחד במשך דקה.
7. שופכים את
המלית לתוך התבנית מעל התחתית האפויה, מכניסים לתנור ואופים במשך שעה ו-20 דקות
(לא לפתוח את דלת התנור)
8. מוציאים
מהתנור, מורחים נוטלה מלמעלה. שומרים בקירור.
תגובות
הוסף רשומת תגובה