"קאב קם", מבית היוצר של בית תאילנדי משיק תפריט בראנץ׳ חדש שיוגש בסופי שבוע ויכלול מנות ממגוון הקולינריה התאית !
בראנץ סופש קאב קם
צלם יהונתן בן חיים
קאב קם משיקה תפריט בראנץ׳ לסופ״ש
בר-המסעדה קאב קם מתחדש עם תפריט בראנץ׳ תאילנדי מפנק לסופי
השבוע
עם 25% הנחה על תפריט היין והקוקטיילים
הבר- מסעדה
התאילנדי המדובר "קאב קם", מבית היוצר של בית תאילנדי משיק תפריט בראנץ׳
חדש שיוגש בסופי שבוע ויכלול מנות ממגוון הקולינריה התאית עם חומרי גלם מקומיים
מהים והיבשה. חלק מחומרי הגלם מגיעים מחוות וחממות גידול עצמאיות של בעלי קבוצת
בית תאילנדי יריב מלילי .
ארוחת
הבראנץ׳ מוגשת בסופי שבוע בפורמט זוגי וכוללת 4 מנות קטנות וביניים לבחירה, מנה
עיקרית לבחירה ושני משקאות טבעיים עם הארוחה. כמו כן, לקוחות תפריט הברנאץ׳ יהנו
מ-25% הנחה על כלל תפריטי היין והאלכוהול. המחיר לסועד – 100 ש״ח בארוחה זוגית.
קטנות
וביניים / 4 מנות לבחירה
סום
טאם (אופציה צמחונית) ; קייאו - שני כיסוני עוף ושני כיסוני שרימפס ; מיאנג פלה ; מיאנג
טופו ; קוי נאה ; קוי פלה (+15) ; יאם מלקו טוט ; פלה קם ; טהו סמון פאי ; פלה
סמון פאי (+15) ; נאה יאנג (+15) ; סאי הואה
גדולות
/ מנה אחת לבחירה
גאי
טוט סום טאם ; קה מו ; פאד קפאו נאה האן / גאי ; מו פאד צ'ה ; טהו פאד צ'ה ; קגנאי
פאד פריק תאי ; פאד הט ; פאד פאק קייאו טהו ; פאד סיאייו גאי / מו / טהו ; פלה
יאנג באי טונג (+35) ; פלה טוט יאם ממואנג (+35) ; טאלה פאד קפאו (+35) ; טאלה פה
צ'ה (+35)
משקאות
טבעיים לבחירה עם הארוחה סיידר הל ; סיידר פאלו
100
ש״ח לסועד בארוחה זוגית. 25% הנחה על תפריטי היין והאלכוהול.
בנוסף לקולינריה, מציע המקום
תפריט אלכוהול מגוון וקוקטיילים מבוססי עשבי תבלין לדוגמא:
שפריצים, לילט בכל
הצבעים, סן ז'רמן ומלפפון, אומשו ותפוז/42 ₪;
ג'ין טוניק מבושם, ג'ין עכו, טוניק קייצי של נעמה ומלפפון/46 ₪;
בלאדי תאי מרי, עגבניות טריות, נאם פלה, סויה שחורה ושורש חזרת/42 ₪;
נגרוני לבן ותוסס, ג'ין טנקרי, סוז, לילט לבן וסודה/42 ₪.
ג'ין טוניק מבושם, ג'ין עכו, טוניק קייצי של נעמה ומלפפון/46 ₪;
בלאדי תאי מרי, עגבניות טריות, נאם פלה, סויה שחורה ושורש חזרת/42 ₪;
נגרוני לבן ותוסס, ג'ין טנקרי, סוז, לילט לבן וסודה/42 ₪.
קאב
קם, בר- מסעדה בתל אביב, מבית היוצר של בית תאילנדי, משלב בתוכו לא רק חוויה
קולינרית אלא גם חגיגה וצורת בילוי בעלת אווירה חופשית ונטולת גבולות כמו שתל אביב
יודעת להציע. המושג "קאב קם" שנולד בתאילנד, מתייחס למפגש בין חברים, משפחה,
מזרח ומערב לערב של אוכל, אלכוהול ומוזיקה.
"קאב
קם" הוא חלק מקבוצת בית תאילנדי המכילה בתוכה גם את קואה קון לק.
מייסדיה של קבוצת בית תאילנדי היו הראשונים שהביאו לישראל את האוכל התאילנדי האוטנטי והמסורתי. הם בנו את ערכי הקבוצה על DNA של אווירה קולינרית המבוססת על חומרי גלם תאילנדים טריים שחלקם מגדלים בעלי הקבוצה בחווה באופן פרטי, חלקם מיובאים באופן פרטי וחומרי גלם המוכנים במקום בעבודת יד, כגון חלב קוקוס, אטריות אורז, בצק וכו'.
מייסדיה של קבוצת בית תאילנדי היו הראשונים שהביאו לישראל את האוכל התאילנדי האוטנטי והמסורתי. הם בנו את ערכי הקבוצה על DNA של אווירה קולינרית המבוססת על חומרי גלם תאילנדים טריים שחלקם מגדלים בעלי הקבוצה בחווה באופן פרטי, חלקם מיובאים באופן פרטי וחומרי גלם המוכנים במקום בעבודת יד, כגון חלב קוקוס, אטריות אורז, בצק וכו'.
ימים ושעות פעילות: עסקיות א'-ה' 12:00-16:00
ערב קאב קם א'- ש' 18:00-01:00
תפריט שישי/שבת צהריים 12:00-16:00
ערב קאב קם א'- ש' 18:00-01:00
תפריט שישי/שבת צהריים 12:00-16:00
כתובת: לינקולן 11, תל אביב, טלפון: 036889960
תגובות
הוסף רשומת תגובה