"הגלידות של פלדמן" ממשיכה להרחיב את הסדרות המוצלחות והחזקות של החברה ומצרפת שלושה טעמים חדשים ומפתיעים לסדרת ה GRANITA: אייס ונילה ואייס קפוצ'ינו החלביים היחידים בסדרה ומנגו!
הגלידות של פלדמן מצרפת טעמים חדשים ומפתיעים לסדרת קרחוני השרבט
המוצלחת GRANITA:
אייס ונילה, אייס קפוצ'ינו, שני הטעמים החלביים היחידה בסדרה ומנגו
פרווה כשאר הטעמים.
הטעמים החדשים מצטרפים לטעמים הוותיקים שזכו להצלחה רבה: תות,
אפרסק וקוקוס.
שי שלו, מנהל השיווק של הגלידות של פלדמן מסר: "סדרת
גרניטה שהושקה לראשונה לפני כשנתיים זוכה להצלחה רבה בקרב הקהל הישראלי וצומחת
בהתאם מדי שנה. עקב הביקוש בחידושים ובגיוון טעמים החלטנו להרחיב אתת הסדרה גם
לטעמים חלביים ופיתחנו טעמים של אייס קפוצ'ינו ואייס ונילה. זאת בנוסף לגיוון עם
טעם המנגו האהוב. אנו בטוחים כי הטעמים
החדשים יהפכו במהרה לאהובים כמו שאר הטעמים בסדרה."
חברת
הגלידות של פלדמן חרטה על דגלה לפני מספר שנים מהלך אסטרטגי של ייצור מוצרי לייף
סטייל תחת המגמה הצרכנית של אורח חיים בריא, חומרי גלם טבעיים והקטנת כמות
הקלוריות במוצרים.
הקרחונים
המרעננים מסדרת גרניטה הינם מעוטי קלוריות כשכל קרחון מכיל עד 97 קלוריות בלבד.
הטעם
החדש של סדרת גרניטה – אייס קפוצ'ינו ישווק גם במאגדות של 6 יחידות.
·
שלגון GRANITA בטעמי
אייס קפוצי'נו, אייס ונילה ומנגו– מחיר מומלץ לצרכן: 5 ₪.
·
אייס ונילה ואייס
קפוצ'ינו- כשר חלבי, בהשגחת חוג חתם סופר ב"ב.
·
שאר הטעמים- כשר פרווה,
בהשגחת חוג חתם סופר ב"ב.
·
להשיג בחנויות
"הגלידות של פלדמן", במגוון רחב של חנויות השוק הפרטי – מינימרקטים,
מכולות וקיוסקים וברשתות השיווק המובחרות, ברחבי הארץ.
חברת
הגלידות של פלדמן
נוסדה
בשנת 1945 ונוהלה עד חודש אוגוסט 2018 על ידי משפחת המייסדים - משפחת פלדמן –
שלו. החברה נרכשה באוגוסט 2018 על ידי קרן
גרין לנטרן, שמנוהלת על ידי דני בן רעי, ריצ'י האנטר וג'וזף עליאש.
לחברה
קו מוצרים רחב במגוון הקטגוריות – שלגונים בודדים, מאגדות וחבילות בית. מוצרי
החברה מופצים למגוון רחב של חנויות בשוק הפרטי, רשתות השיווק וללקוחות בשוק
המוסדי. ל"הגלידות של פלדמן" רשת של כ – 80 חנויות ברחבי הארץ את מוצרי "הגלידות של פלדמן" ניתן
להשיג ברשתות שיווק, ברשת חנויות המפעל ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. http://www.fld.co.il
יום
הארטיק הבינלאומי חל בתאריך 14.8.20
יום
הארטיק נחגג ב-14 באוגוסט בכל שנה. זהו יום לכבודם של כל הארטיקים באשר הם, החל
מארטיק הקרח הפשוט ביותר ועד לארטיקים המתוחכמים המצופים בשוקולד מכל מיני סוגים,
אגוזים, שקדים או הממולאים בסוכריות קופצות, חתיכות פירות ועוד.
בעברית
תקנית נקרא הארטיק "קרחון" אם הוא ארטיק שעשוי מקרח, ו"שלגון"
אם הוא עשוי מחלב.
היום יש שלגונים שעשויים לא רק מחלב או מיץ. יש שלגוני סורבה ויוגורט, שלגונים
מחלב סויה ועוד. הטעמים של השלגונים רבים ושונים וגם הציפויים.
בכל
שנה חברות גלידה וגלידריות מנסות להפתיע ולעצמי עצמן מחדש,
החל
מטעמים חדשים שמותאמים לחך הצרכן הישראלי (המוצרים הנ"ל)
ועד
לארטיקים מצופים בשוקולד איכותי (מעל המצופה של פלדמן) ועוד.
מספר
עובדות מעניינות על ההמצאה הגאונית הנקראת ארטיק:
1. הארטיק הומצא במקרה, על ידי ילד מסן פרנסיסקו בשם פרנק - שבטעות
הקפיא את הגזוז שלו.
2. אדם בסין כמעט מת מאכילת ארטיקים אחרי שאכל 54 כאלה.
3.
הארטיק היקר ביותר העולם נמכר בישראל ומחירו הוא 5,000 שקל- מדובר בקנס ששילמה
מכבי תל אביב בכדורגל על זריקתו על ידי אוהד.
תגובות
הוסף רשומת תגובה