יורדי הסירה -
מביאים
את עולם המסעדנות לאירוע שלך ומציגים:
אירועי מטבחים פתוחים- ברמת מסעדת שף
שף: אביב משה
יורדי הסירה - נמל תא.www.yrd.co.il צילום אורן קאן. שף אביב משה
לתל
אביבים בנפשם ולאוהבי הים
לזוגות
שאוהבים הכל קרובֿ - ורצוי בסטייל.
לחולמים
ולמגשימים שמכורים לקצב, לקסם, לנוף ולוויב הממכר.
לזוגות
שמתחתנים ודואגים שבערב הזה יהיה
כל
מה שהם אוהבים- ממש שם. איתם ולידם.
"יורדי הסירה" - זה מקום של אירועים שירגיש לכם
ארוחת ערב
גדולה
במסעדה איכותית וטובה, זה המוטו היום בתחום האירועים
בעולם
, ליצור חוויה של אירוע אינטימי, ממש כמו במסעדה, בייחוד בהשפעת
הקורונה
שיתכן ונאלץ לחיות לצידה עוד קצת זמן".
מספרים
השף אביב משה המנצח על התפריט, ומעצב
הפנים האמון על עיצוב
החלל
החדש מיכאל אזולאי". כל אחד בתחומו, יצק תוכן ייחודי למקום,
המשתלב
עם הנוף לים ודק העץ של נמל ת"א.
"ביורדי הסירה מביאים את
עולם המסעדנות לתחום האירועים, החל מההחלטה הייחודית לעצב מטבח פתוח שמכין את
האוכל לעיני האורחים בזמן אמת כחלק מחווית האירוח, ועד לחומרי הגלם שמתקבלים ביום
האירוע ואיתם מבשלים, הכנת התפריט הינה פר אירוע, שימוש בפרודוקטים מעולים, בחירת
מנות וטעמים של מסעדת שף, יחס אישי ואוירה שמייצרת חוויה אחרת". מספר השף
אביב משה.
אירועי מטבחים פתוחים- ברמת מסעדת שף
לדברי ישי זלצר ונעמי אביב קיל, בעלי המקום:
"ביורדי הסירה אנחנו מביאים קונספט
חדשני המשלב בין אינטימיות ואיכויות של מסעדת שף, לצד מטבח פתוח שזה מה שרוב הקהל
אוהב. גולת הכותרת היא שאנחנו מציעים ומפעילים באירוע מספר מטבחים במקביל, לדוגמה:
מטבח דגים, מטבח יווני, מטבח טבעוני, סלטים, מטבח על האש ועוד. כל מטבח כזה מתנהל
קפידה בהשגחת השף וכל מה שיוצא ממנו טרי וברמה מאוד אוד גבוהה, כך שבאירוע האורחים
נהנים ממנות עם נגיעה ובניצוח שף מוביל בתחום. כך בעצם מתקבל השילוב בין אלמנט
המטבח הפתוח שמאוד פופולארי לצד איכות אוכל והחוויה הקולינרית של מסעדת שף. המקום
בעצם יודע ללבוש חליפה מותאמת אישית לבחירת הלקוח שבוחר את סגנונות המטבח שיוגשו
באירוע שלו. יש פה כמה מסעדות, טעמים וסגנונות באירוע אחד. חוויה אמיתית".
כל
אזור "האקשן" של המטבח הוא גוש אחד רחב ידיים ומוקף קשתות מה שמקנה
אוירה של חצר. זה חלק ממגמה עולמית בתחום האירועים בעקבות הקורונה, ליצור אוירה של
התכנסות ואינטימיות בחלל גדול. מספר מעצב הפנים מיכאל אזולאי האחראי על
עיצוב המתחם החדש ומוסיף: הגוש של המטבח הפתוח מדגיש את העשייה והאסתטיקה כאילו
אתה אוכל במסעדת שף. המיקום מול הים נתן את הטון מבחינת צבעים וגם מבחינת
הסטיילינג הים תיכוני בחלל הפנימי יצרנו קיר בוהו, קיר כחול עם דגים עליו, קיר
בריקים שנותן תחושה של מבנה ומדגיש את האלמנט של האירוח בחצר.
המטבח: השף אביב משה, שכל מנה שלו היא
יצירה קולינרית חד פעמית, מציג ביורדי הסירה תפריט מפתיע. המטבח הפרונטלי שהינו
מחזה מרהיב בפני עצמו, חוויתי ומעורר חושים, עם מנות מעוצבות, עכשוויות, בשביל
שאתם והאורחים שלכם תרגישו במסעדה. המטבח עם נגיעות ים תיכוניות מציע תפריט עכשווי
צעיר וחדשני.
העיצוב: מיכאל אזולאי, מעצב הפנים האחראי
על עיצוב מלון ענבל ירושלים, עליו זכה בפרס האוסקר לעיצוב בישראל. מלון אלמינה
ת"א ועוד רשימה של מקומות מרשימים ועדכניים, מספר: "מה שהנחה אותי
ביורדי הסירה הוא לספר את הסיפור של המקום, להתחבר לקיים, ולדעת לספר את דרך
העיצוב. ועל כן, המטבח הפתוח, הקשתות, הצבע הכחול והאלמנטים הים תיכוניים סייעו לי
בהעברת התחושה לקהל שמחפש מקום לאירוע שפשוט נותן לך הכל ברמה הכי גבוהה שיש.
עיצוב, אוכל טוב, מיקום מנצח והכל מול שקיעה או זריחה, לבחירתכם (:
המקום: חלל המתפרס על שטח של למעלה מ
1000 מ"ר ומכיל עד ל 500 אורחים בישיבה בימי כתיקונם. חלל החוץ, פונה אל הים,
לעבר דק נמל תל אביב, כאשר בפנים, מתחם עצום רחב ידיים המעוצב כמעיין חצר עם קשתות
ואלמנטים ים תיכוניים. במקום מטבח פתוח, וגלרייה ממנה ניתן להשקיף על הרחבה, כמו
גם חדר אירוח לאירועים קטנים, הרצאות והשקות.
יורדי
הסירה, נמל ת"א, אתר: פייסבוק: אינסטגרם: @yordei
אירוח
בחצר גדולה, עיצוב פנים מיכאל אזולאי/ יורדי הסירה מבית ארכא.
מטבח
פתוח פרונטאלי– תחושה של מסעדה. צילום אורן קאן.
יורדי
הסירה, נמל ת"א, אתר: פייסבוק: אינסטגרם: @yordei.
ומה
לגבי הטרנדים החמים בתחום? איך בוחרים את המקום המושלם? ואיך בכלל מתכננים אירוע
בתוך כל חוסר הוודאות והקורונה.
"תחילה, חשוב לציין כי נראה
שהקורונה איתנו ונאלץ לחיות לצידה, אנחנו ערוכים לכך ועשינו את כל ההתאמות הנדרשות
על מנת לשמור על הלקוחות שלנו. אנו נצמדים להנחיות משרד הבריאות ויחד עם זאת,
עושים את כל המאמץ לספק ללקוחות שלנו גמישות ובטחון. מספרים ישי זלצר ונעמי אביב
קיל, בעלי המקום.
מביאים את עולם המסעדנות לאירוע
שלך:
"זה משהו שלא היה קיים עד
כה וקיבל תאוצה בהשפעת הקורונה וכניסתם של שפים מובילים לאירוח באירועים אינטימיים
וקטנים", מספר השף אביב משה האחראי על בניית התפריט של יורדי הסירה. תחשבו
שבאירוע שלכם נוגע שף עם רזומה, לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הרמה הזו, זה מרים
את האירוע ומייצר חוויה אחרת וזה ללא ספק הטרנד החדש שהופך אט אט לסטנדרט, אני שמח
ש "יורדי הסירה ", בחרו ללכת על הכיוון הזה בכל הכוח להתחבר לקונספט
ולייצר סטנדרטים חדשים בתחום. חשוב להבין שיש לזה משמעויות גדולות מבחינת המקום
והמחויבות שלו ללקוחות ולאורחים. אני נמצא בפיקוח על המקום 24/7 ודואג ללוות את
צוות המטבח הקבוע בניצוחו של השף המוכר יאיר שטליס, שנמצא בכל אירוע. המחויבות באה
לידי ביטוי בחווית האירוח, בהגשה, גם אופן הגשת המנות, העיצוב שלהם, המטבח הפתוח,
הכל יחד מייצר משהו אחר.
איזה מנות מוגשות באירוע כזה
למשל? מנות של
מסעדה, מספר אביב משה ומפרט: עגל עם קרם כמהין בציר מרלו, סשימי דג ים עם וינגרט
סומק, קולי מטבוחה, לימונים כבושים, וטאבולה חמוציות. אלו רק חלק מהדוגמאות למנות
שבתפריט.
,המטרה
שלנו היתה לשמור על אופי המקום שפונה לקהל שאוהב את העיר תל אביב, שאוהב את הים,
את האוירה התוססת והמשתנה של העיר והמקום עוצב בהתאם לכך. אין פה צורך בעיצוב
אירוע- המקום AS IS באבזור ובעיצוב החדש מול הטבע המנצח הם הדבר
האמיתי. מסכם שי לפני שמספר על ההיסטוריה של המקום בהרחבה והתרגשות".
הסיפור של יורדי הסירה
יורדי הסירה הוא מקום עם סיפור,
עם נשמה, מקום של אנשים שאוהבים לשמח ולהנות, לחדש וליצור את האירוע הכי שמח
ומיוחד. ישי זלצר, דיג'י בעברו הגיע לנמל יחד עם שותפו דאז, רונן אביב (ז"ל)
כבר בשנת 1996, לפני 25 שנה, הם הגיעו לנמל כחברת תוכן אומנותי בזמן שניהלו את
להקת קוקולוקו שהיה שם דבר באותה תקופה והיתה חלק מהאירועים עצמם. ארקה wedding Club , בשמו הקודם, זכה לארח את
האירועים של האנשים הכי עדכניים בתחום והותיר חותם. ב 2019 ממש לפני הקורונה, זכה
ישי זלצר יחד עם שותפתו הנוכחית, נעמי אביב קיל אשתו של רונן אביב (ז"ל),
במכרז על המתחם לעוד כ- 10 שנים ובכלל לא היתה שאלה, "אני חי את הנמל עשרות
שנים, את הים, האנשים, היה ברור שאנחנו ממשיכים, כשזכינו בזיכיון החלטנו לחדש את
המקום ואז באה הקורונה.....פעלנו במשך שנה וחצי עם מקום חדש בתחום שהוא כולו נעול
סגור ומשובת אבל למדנו לחיות לצד זה ולגדול מזה. משם באה ההברקה על מסעדת שף ואירועי
מטבחים פתוחים, בין היתר.
יורדי
הסירה- חלל
שהוא במבנה לשימור – שטח
מסחרי בהאנגר שהיה טרמינל הנוסעים העברי הראשון ב -1938. שנים לאחר מכן הפך המקום
למתחם בילויים וב- 1994 התקיים בו פסטיבל הבירה הראשון, בעלי המקום באותה תקופה
ישי זלצר ורונן אביב (ז״ל), כיום שי זלצר ונעמי אביב קיל ממשיכים את המסורת.
חוויה
משתנה: אירוח אינטימי ואישי. יורדי הסירה,
עיצוב פנים: מיכאל אזולאי.
יורדי הסירה - נמל תא.www.yrd.co.il צילום אורן קאן.
יורדי הסירה, נמל ת"א, אתר: פייסבוק: אינסטגרם: @yordei
תגובות
הוסף רשומת תגובה