ערד: לאכול במדבר – להרגיש בחו"ל
כל המקומות הכי שווים לאכול בערד – שישאירו לכם טעם של עוד!
ארוחת-קוסקוס מרוקאי - עליזה בן נר
צילום יחצ
בעיר ערד ישנם כמה ממקומות האוכל הטובים ביותר בארץ שקיימים כבר שנים, כאלה ששמם
הולך לפניהם...
קולינריה
משובחת בעיר ערד: לאכול במדבר – להרגיש בחו"ל.
את הקפה הטוב ביותר בארץ, כזה
שמתמחה בשיטת ייבוש מיוחדת לפולי הקפה ניתן למצוא ב"סטודיו קופי"
בערד, על הפיצות הערבות לחיך שנאפות בתנור האבן במסעדה "כפרוצ'קה"
יש קונצנזוס ויש הטוענים כי אלה הפיצות הטעימות ביותר באזור הדרום, להרגיש בבית עם
שלל אירוחים ביתיים כמו למשל אירוח בניחוח בוכרי אצל ריטה אלון או אוכל
מרוקאי אותנטי בביתה של עליזה בן נר, "חושאומדי" - אירוח קולניארי
בניחוח פרסי אצל שרון לוי עם מתכונים פרסיים אותנטיים שעיצבו את ילדותה, אירוח
תימני מסורתי בביתה של שמחה מדר ובנוסף ישנו אירוח טריפוליטאי
ואירוח בדואי.
לצד אירוח ביתי בערד, יש
בעיר מספר שפים מעולים, המציעים ארוחות פתוחות למטיילים ולמבקרים. כך ארוחת
גורמה עם השף גיא פיסטרוב, ארוחת בשרים ממעשנה של אליעזר בר שדה
ב"מדורת השבט". כמובן שנוכל לבקר גם במוסד המיתולוגי והוותיק בתחום
המסעדנות בישראל- "מוזה"
שמציעה אווירת דיינר עם תפריט עשיר הידוע בכל רחבי הארץ.
עוד בערד- בירות משובחות עטורות פרסים של מבשלת "בירה שיטה"-
מבשלת בירה דרומית הממוקמת בערד המציעה בירות במגוון סגנונות וכריכי נקניק בסגנון
ברלינאי. לצד המבשלות בעיר יש גם יקבי בוטיק בהם יקב מדבר השוכן
ברובע האומנים עם מגוון סוגי יין טעימים ויקב צוף המייצר יין טבעי בתסיסה
ספונטנית משמרי בר ומפרי אורגני.
כמובן שישנם עוד מקומות,
מסעדות, שפים שמארחים בביתם או בצימרים ומארחים נוספים.... האוויר האווירה, הטעם שנשאר והחוויה הבלתי נשכחת – הכל קורה בערד!
תגובות
הוסף רשומת תגובה