שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף
המזון ה- 37, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון
והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.
האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, כלל השנה, תערוכות
ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake באקספו תל אביב.
גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות:אנו גאים לקיים השנה את האירוע הגדול של ענף המזון וזאת לאחר שנתיים מאתגרות בענף.
עשרות חברות מובילות מישראל ומחו"ל ומעולמות התוכן
השונים השתתפו באירוע הגדול של הענף, ביניהן: פררו - Ferrero, יקבי
תשבי - שוקולד ולרונהValrhona , מר
קייק - שוקולד callebaut, עמינח,
פוליבה, פולירון, קיטשן ליין, קירוסקאי-פלבמ, קפה לנדוור, ועוד רבות.
השנה בולטים השינויים
הטכנולוגיים וזאת בעקבות השינויים הרגולטורים בנושא הסליקה שמחייבים את כל המשק
לשנות שיטות עבודה ולהתקדם לטכנולוגיות חדשות וכמובן התפתחות השימוש באפליקציות
שונות לצורך התייעלות וקלות בהזמנת מקום במסעדות, הזמנות T.A, הזמנת מלונות וצ'ק אין זריז, תשלום חשבונות ועוד. בין החברות: כספיט, דנגוט, TABIT, קומקס, וריפון, אביב קופות ועוד.
באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, הוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד
חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן הוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד
וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.
השנה התקיימו 4 תערוכות מקצועיות במקביל:
ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית
והגדולה בישראל.
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות
והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד
ושירותים למטבח המקצועי.
Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי
אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה
במקביל
לתערוכות התקיימו אירועים וכנסים מקצועיים:
♦ אליפות ישראל ה- V באפייה: חדשנות באפייה - 16 - 18 בנובמבר
Desserts Championship 2021
Viennoiserie Championship 2021
מנהל התחרות: ג'קי חזן - נשיא האופים והמגדנאים.
בין השופטים בתחרות: מיקי שמו, נציגי
קונדיטוריות מובילות כגון ביגה, שף קוננדיטור אבי אלימי מהוותיקים בארץ, היה שף של
מלון דן אילת ומורה הרבה שנים, ועוד בכירים בענף האפייה והקונדיטוריה.
מיטב האופים בישראל התחרו על התואר הנכסף "אלוף
ישראל בקינוחים ובאפייה" ועל מקום בנבחרות לתחרויות בעולם.
ביום הראשון התקיים אליפות ישראל בקינוחים, בה התמודדו תשעה מתחרים. המתחרים הציגו ידע, חדשנות ויצירתיות בהכנת מנות אחרונות
למסעדות, הכינו פרלינים משוקולד וכן מבחר מקרונים (ללא גלוטן).
ביום השני והשלישי בתחרות ה- Viennoiserie,התמודדו תשעה מתחרים באליפות עוגות דניש ושמרים. המתחרים הכינו מבחר בצקים עם וללא
דיפוף חמאה,מגוון של קרואסונים, פאן שוקולד, עוגות שמרים מלוחות ופיצה
פנטזיה.
תערוכת המזון
עידן קושניר הזוכה בתחרות האפייה
. צילום קונסטנטין גרוסמן
Pictures\DSC_4163שטיר-גיל שטיר עם נשיא להב משמאל (Custom).
שטיר-גיל שטיר עם נשיא להב משמאל
תגובות
הוסף רשומת תגובה