רשת MOSES מרעננת את תפריט החורף ומשיקה מנות חדשות ומפתיעות
רשת MOSES מרעננת את תפריט החורף לשנת 2022 ומצרפת מנות חדשות ומפתיעות במיוחד, אותן יצרו ופיתחו אנשי הקולינריה של הרשת
בגזרת המנות הראשונות משיקה הרשת מנה חדשה, קלילה, המתאימות לחלוקה:
קרפצ'יו חציל- חציל שרוף, טחינה גולמית, סילאן, פיסטוקים קלויים, פטרוזיליה קצוצה, סומק ושמן זית, מוגש עם בייגל סומסום.
מחיר- 39 ₪.
השפים יצרו בנוסף כריך חדש, המצטרף לקטגוריית העיקריות:
סנדוויץ בשר מפורק- בצל מקורמל, ויניגרט צ'יפוטלה, אייסברג, מלפפון חמוץ, חלפיניו ואיולי חריף, מוגש בלחמניית פרנה.
מחיר 62 ₪ (בכשרה- 64).
השניצל של מוזס זכה אף הוא למקצה שיפורים- משקל המנה גדל, והוא מוגש כעת בנתח אחד גדול ומרשים, עסיסי ומגרה. ציפוי השניצל עבר שדרוג, ואל פירורי הלחם הוספו פירורי פנקו, המחזקים את תחושת הקריספיות.
בגזרת ההמבורגרים:
בשל הצלחתו, המבורגר מסדרת חובקי העולם "קליפורניקיישן", הוכנס דרך קבע לתפריט.
בשר בקר, צ'וריסוס, פטריות צלויות עם תבלין ברביקיו, גווקאמולי, חסה, עגבנייה, חלפיניו, בצל סגול ורוטב הולי מוזס.
ההמבורגר מוגש לצד תוספת צד- צ'יפס, פירה או אורז (וודג'ס, צ'יפס בטטה, הום פרייז או צלחת ירוקים- בתוספת 4ב ₪).
מחיר- 76 ש"ח. (בכשרה 78)
בנוסף למנות הנ"ל, נכנסים שלושה חובקי עולם חדשים אל סדרת חובק עולם בסבב החודשי. החובקים מוצעים במחיר 76 ₪ (בכשרה- 78) וכוללים תוספת צד- צ'יפס, פירה או אורז.
תל אביב יפו-
בשר בקר וטלה, שווארמה פרגית בחוויאג', כרוב צלוי בתנור, עלי כוסברה ואיולי חריף.
ביביבאמפ-
בשר בקר, קימצ'י ים תיכוני, ראגו בקר וטלה, בצל סגול, מלפפונים חמוצים ואיולי חריף.
ויטנאמי-
בשר בקר, בוריק ויטנאמי, צ'ילי אדום טרי, עשבים ירוקים ואיולי שום קונפי. מוגש עם רוטב תמרינדי ליים.
מוזס חובק עולם קוריאה צלם גיל אבירם
להשיג בכל מסעדות הרשת ברחבי הארץ
טלפון - 9449*
www.mosesrest.co.il :Moses
תגובות
הוסף רשומת תגובה