לכבוד חודש אוגוסט: ספיישל אבטיח בסיטארה
בתאריכים 01-13.08.2022
סשימי אבטיח וטרטר טונה על קציפת אבטיח: לכבוד החודש הכי חם בשנה, הפרי הכי קייצי שיש מגיע לסיטארה וישתלב במנות במגוון תצורות וטעמים. בחלק מהמנות נעשה שימוש בכל חלקי הפרי כולל הקליפה.
סשימי אינטיאס עם אבטיח בסיטארה - צילום - ג'ואי שמואלי
טרטר טונה עם אבטיח בסיטארה - צילום - ג׳ואי שמואלי
חודש אוגוסט מגיע ואיתו הטמפרטורות ממשיכות לעלות, ואין כמו אבטיח מרענן בחום של הקיץ בישראל, במסעדת סיטארה החליטו להגיש את הפרי האהוב, בצורה קצת שונה ולשלב אותו בתוך מנות עם דגים טריים, ירוקים וגבינות.
המנות שיוגשו כחלק בספיישל:
טרטר טונה עם סלסלת מלפפונים יושב על הקליפה הלבנה של האבטיח עם קרקר אבטיח צרוב וקציפת אבטיח 85 ₪
סשימי אבטיח סשימי אינטיאס, ריבת לימון, קרם לבנה ויוגורט מוקצף שמן בזיליקום ונענע 87 ₪
שפע של יתרונות בריאותיים
האבטיח הוא אחד מפירות הקיץ האהובים בישראל. הוא טעים, מתוק ועסיסי. ולמרות המיתוס, הוא לא מכיל רק מים וסוכר, אלא גם שפע של רכיבי תזונה בריאים לגוף. כמו ליקופן שתורם להפחתת הסיכון לסרטן ומסייע בשמירה על בריאות כלי הדם והלב. הציטרולין לאיזון רמות לחץ הדם וויטמין סי שמסייע בחיזוק המערכת החיסונית.
מסעדת סיטארה
סיטארה נפתחה בשנת 2004 במתחם סי אנד סאן היוקרתי, הצופה על נוף מרהיב של קו חוף הים בתל אביב, ממנו שואבת את רוב השראתה לתפריט, ומציעה חוויה קולינרית ברמה בינלאומית המשתלבת עם חווית בילוי איכותית, הנעה בין אווירה אירופאית מוקפדת לאווירה ישראלית ים תיכונית.
המסעדה מציעה תפריט בהשראת הים התיכון, בדגש על דגים ופירות ים מובחרים, המותאם לכל שעה ביום ומורכב מחומרי גלם איכותיים, טריים ומשובחים אשר נבחרו בקפידה: בצהריים, מבחר עסקיות עם ספיישלים , לארוחת הערב על רקע השקיעה, מוצע תפריט מגוון הכולל מנות ראשונות, מנות עיקריות ותפריט סושי איכותי.
להשלמת החוויה הקולינרית, מציעה סיטארה יינות משובחים ממרתף היינות האיכותי שלה, עם מבחר מרשים של סוגי יין ושמפניה מהארץ ומרחבי העולם, ושלל קוקטיילים מרעננים. המסעדה משקיפה אל חוף הים וכוללת חלל פנימי מוקפד, אזור לאונג' נפרד, חדר פרטי לאירועים הכולל שירות אישי ובר פרטי ומרפסת חיצונית מול הגלים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה