השף גיא פרץ, הבעלים של "סלון יווני", מסעדת טברנת שף השוכנת לרגל חופה הצפוני של תל אביב, במלון ווסט תל אביב ומתמחה במטבח יווני – ים תיכוני. מזמין את הציבור לחגיגת טברנה בחול המועד סוכות עם מוזיקה חיה לצד תפריט משובח עשוי מחומרי הגלם הנותנים כבוד לתרבות האירוח והמטבח היווני ים תיכוני ותפריט אלכוהול הכולל 70 סוגי אוזו
כך תוכלו להינות בערבי חול המועד החל מהשעה 21:00 מהופעות חיות של האומנים הבאים:
11/10 ביום שלישי ה- רפאיל מואריטיס
12/10 ביום רביעי ה- אסי יחיאל
13/10 מאיה סול ביום חמישי ה-
ורפאיל מואריטיס בשישי צהרים ה-14/10
לצד ההופעות יוכלו האורחים לטעום מאזטים כדוגמת צזיקי שמן זית אורגנו מטוגן וסלילי מלפפון, פלפלים מתוקים קלויים בגריל אורגנו ופטה מיוון, איקרא בצל ירוק וסגול, שמן זית, גבינת פטה מיוון שמן זית, זעתר, וקלמטה, פרוסות חציל בתחמיץ יווני אגוזים מקורמלים ושום קונפי, חציל יווני שרוף על פחמים עם בצל ירוק ופטה, הרינג שמאלץ בצל קצוץ וצ'ילי, סלט ביצים יווני בצל מטוגן, בצל ירוק ושמיר, טירוקפטרי גבינת פלפלים פיקנטית ועוד.
מנות הסלט המרעננות: סלט פאטוש יווני ירקות בחיתוך גס, גבינת פטה מיוון, קרוטוני בייגל יווני, זעתר, נענע אורגנו, צלפים, קלמטה ושמן זית, סלט תרד טורקי פלפל חריף, סומק, עגבניות, לימונים, צנוניות וגבינת עיזים, סלט סלקים קרפאצו סלק, פלחי סלק צלויים, סקורדליה, לבאנה, שקדים ווינגרט דבש.
דגים נאים: סשימי ים תיכון פלחי עגבנייה, מוסר ים פרוס, קריספי פיתה יוונית, לבנה, צנוניות, לימון כבוש ושמן זית, טונה סלוניקי בצל ירוק, סלילי מלפפון ולבאנה ברוטב הדרים וכוסברה, קרפאצ'ו לוקוס זרעי עגבנייה, עלי כוסברה, שמן זית, סחוג טרי וצנוניות, סביצ'ה פיראוס קוביות מוסר ים, כוסברה, צ’ילי, בצל ירוק וסגול, לימון ושמן זית לצד צזיקי יווני.
בין העיקריות: חרב סובלאקי דגים קוביות מוסר ים וירקות גריל על פיתה יוונית, נתחי לברק צלויים על משוויה, קלמטה, שקדים ולימונים כבושים, פילה לוקוס בגריל תרד טורקי, חמאת לימון ושקדים, צ’ילי, לברק שלם על פחמים/מטוגן לצד מוקפץ ירוקים בשמן זית, כיסוני פסטה במלית מיקס גבינות בשמנת שום תרד, קלמטה, אורגנו טרי וקונפי שרי, גירוס דגים נתחי לוקוס ומוסר ים, טחינה, עגבניות ופלפלים בגריל.
לסיום החוויה של ארוחת טברנת שף, שף גיא פרץ החליט לפנק את האורחים עם שולחן קינוחים דינאמי מטריף חושים, המוגש על גבי שולחן עץ נייד שעליו הוא יוצר תצוגה מרהיבה, מלאת צבעים וטעמים, מעין "שואו" פרטי הכולל 7 סוגי קינוחים בעבודת יד על טהרת הסלון היווני.
תפריט חלבי מהדרין בפיקוח איגוד הרבנים בישראל.
סלון יווני – טברנת שף, פתוח בחול המועד 11-14/10 החל מ- 18:00 עד אחרון הלקוחות. בימים יום שישי פתוח בין השעות 12-16. במלון ווסט ת"א, הרצל רוזנבלום 12, תל-אביב-יפו. טל': 050-7740025, https://salonyevani.co.il/
תגובות
הוסף רשומת תגובה