חנות מוזיאון ארץ ישראל, תל אביב, משיקה קולקציית מתנות לכבוד חג השבועות
לכבוד חג השבועות, חנות מוזיאון ארץ ישראל, תל אביב, משיקה את קולקציית המתנות לכבוד חג האסיף.
בואו לגלות מאות פריטים מעוצבים לחג שבועות:
כלי קרמיקה, כלי הגשה, פריטי פורצלן, אגרטלים, פסלים ועוד.
המוצרים בקולקציה נבחרו בקפידה, תוך שימת דגש על עיצוב ישראלי איכותי ורב-גוני המייצג את פסיפס הכישרונות והיצירתיות הישראלים.
מוז"אSHOP - חנות מוזיאון ארץ ישראל, תל אביב, פועלת כבר שנים רבות במטרה להציג ולקדם יצירות מקוריות המאפיינות את עושר העשייה העיצובית והאומנותית בארץ.
החנות רחבת הידיים, המשתרעת על שטח של 250 מ"ר במבנה הכניסה למוזיאון, מציעה מבחר עשיר, איכותי וייחודי של מתנות וחפצי חן, מעבודותיהם של טובי המעצבים והיוצרים בישראל. בנוסף לחנות במוזיאון, קיימת שלוחה מקוונת באתר האונליין, המעניקה גישה חדשה ומהירה לחוויית קניה ייחודית.
חנות המוזיאון נהנית ממוניטין רב ונחשבת לחנות המוזיאון הטובה בישראל. צוות החנות המקצועי מיומן לייעץ ולסייע בבחירת מתנות לכל מטרה: אורחים מחו"ל, נסיעה עסקית, אירועים מיוחדים, או סתם פינוק. שירות אישי מיוחד מוענק ללקוחות מוסדיים ועסקיים.
בחנות מוז"א בחירה של מתנה היא חוויה מלאת יופי ומשמעות, מתנה שכיף להעניק ועוד יותר כיף לקבל.
טווח המחירים של קולקציית המתנות: 975 – 50 ₪
פרח פורצלן לבן
כל פרח ייחודי ומיוצר בעבודת יד בגודל שונה
מידות: בערך 10X30 ס"מ
מחיר: 190 ₪ ליחידה
צלחת מקרמיקה
צלחת קטנה עשויה קרמיקה עם עיטורים בעבודת יד, מגיעה במגוון צבעים וטקסטורות
בעיצוב האמנית מעין בן יונה
מידות: קוטר 15 ס"מ, גובה 1 ס"מ
מחיר: 135 ₪
מגש קרמיקה
מגש עשוי קרמיקה מעוטר בעבודת יד, מגיע במגוון צבעים וטקסטורות
בעיצוב האמנית מעין בן יונה
מגש גדול: מידות: 1X14X34 ס"מ
מגש קטן: מידות: 1X14X30 ס"מ
מחיר גדול: 270 ₪
מחיר קטן: 185 ₪
פמוט גדול
פמוט עשוי קרמיקה עם עיטורים בעבודת יד, מגיע במגוון צבעים וטקסטורות
בעיצוב האמנית מעין בן יונה
מידות 5X22X12 ס"מ
מחיר: 340 ₪
מצעית עגולה
מצעית (פלייסמט) עגולה עשויה ויניל איכותי, במגוון עיצובים לבחירה
עיצוב: סטודיו יש מאין
קוטר: 38 ס"מ
מחיר: 50 ₪ ליחידה
תחתית מעוצבת לסיר
תחתית מעוצבת לסירים חמים במגוון עיצובים
עיצוב: נישה -מתנות כחול לבן
גודל: 20X20 ס"מ
מחיר: 65 ₪
כלי הגשה מעוצב כסירה
כלי הגשה מקרמיקה בעיצוב מיוחד בעבודת יד של האמנית אתל פיסרף. פנים הקערה צבוע בגלזורה ובחוץ חומר אפור חשוף, כך שהכלי יכול לשמש ככלי הגשה לאוכל חם וקר.
הכלי קיים במגיע בשני גדלים לבחירה: בינוני וגדול
מידות כלי בינוני:3.5X9X24 ס"מ
מידות כלי גדול: 4X15X32ס"מ
מחיר בינוני: 265 ₪
מחיר גדול: 385 ₪
קערת טוויסט עם ידיות
קערת קרמיקה עשויה בעבודת יד של האמנית אתל פיסרף.
הקערה עשויה בשיטת עבודה של בניית יד ממשטחים המקנה לה מראה מיוחד.
מידות: 9X16X11 ס"מ
מחיר: 265 ₪
זוג מלח פלפל מקרמיקה
זוג מלח פלפל מקרמיקה עשויים בעבודת יד של האמנית אתל פיסרף.
הכלים עשויים בשיטת עבודה של בניית יד ממשטחים המקנה להם מראה ייחודי.
מידות: 5X5X5 ס"מ
מחיר: 380 ₪
אגרטל מתקפל
אגרטל מתקפל, עשוי פוליטילן בהדפס צבעוני.
נותר רק להוסיף מים ופרחים ולקשט כל משרד או חדר.
עיצוב וואזו דיזיין.
מידות: מוצר ארוז 18X20ס"מ
מחיר: 40 ₪ ליחידה
פסל זר צבעוני
פסל זר צבעונים גדול וססגוני בצנצנת, דו צדדי, עשוי מתכת בחיתוך לייזר.
בעיצוב האמן דודו גרשטיין.
מידות: 46X38 ס"מ
מחיר: 975 ₪
את קולקציית המתנות ניתן לרכוש בחנות המוזיאון במוז"א - מוזיאון ארץ ישראל, תל אביב
בכתובת: חיים לבנון 2, רמת אביב, תל אביב.
או באתר האונליין https://www.muzashop.biz/
שעות פתיחה - חנות המוזיאון:
ראשון, שני, רביעי: 10:00-18:00
שלישי, חמישי: 10:00-20:00
שישי: 10:00-14:00
שבת: 10:00-18:00
חנות מוזיאון ארץ ישראל - אגרטל מתקפל - 40 שח - צילום חגי שטראוס
חגיגת שבועות עם "משומשו"
– מגישה מתכון לפשטידה טבעונית חלומית:
פשטידת
ברוקולי וגבינות טבעוניות
חברת "משומשו",
יצרנית הגבינות הטבעוניות ותחליפי הדגים והבשר, מגישה לרגל שבועות, בשיתוף השפית נדיה
אליס, מתכון חגיגי ומיוחד לפשטידת ברוקולי וגבינות טבעוניות. הפשטידה קלה
להכנה, עשויה מבצק פילאס, גבינה מלוחה ובסגנון פרמז'ן טבעוניות, טעימה להפליא ומתאימה
לארוחת החג, לטבעונים ולכולם.
חג שבועות שמח!
מצרכים (לתבנית בקוטר 24
ס"מ):
1 חבילת בצק פילאס
1 גבינה טבעונית מלוחה של משומשו
1 פתיתים טבעוניים בסגנון פרמז'ן של משומשו
1 חבילת טופו
1 ברוקולי טרי
3 כפות שמן זית
2-3 שיני שום טרי קצוץ
1/2 כפית מלח
לסלט:
1 חבילה מיקס עלי בייבי
5 עגבניות שרי
3-4 צנוניות
צרור עירית קצוצה
1 מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
1/2 כפית חרדל דיז'ון
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון טוחנים את הטופו עם 3-4 כפות מים עד
לקבלת מרקם חלק ואחיד. בקערה מערבבים את הטופו יחד עם המלחה קלה והגבינות
הטבעוניות. מכניסים למקרר.
2. מכינים את הברוקולי: מרתיחים סיר מים וחולטים את
הברוקולי כשהוא חתוך לפרחים במשך דקה ומסננים.
3. במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את השום
הקצוץ. מוסיפים את הברוקולי, ממליחים קלות ומקפיצים משך דקה.
4. מוסיפים את הברוקולי לבלילת הטופו והגבינות
ומערבבים.
5. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה ומשמנים היטב. מניחים
את בצק הפילאס המופשר ומהדקים את הבצק לתבנית עד השוליים. מחוררים את הבצק עם מזלג
ואת שאריות הבצק חותכים לרצועות.
6. מוזגים את מילוי הגבינות והברוקולי אל תוך הבצק. מניחים
מעל המילוי את פסי הבצק שנותרו בצורת שתי וערב ומברישים אותם עם מעט שמן זית.
7. מכניסים את הפשטידה לתנור בחום של 200 מעלות
ואופים למשך 30 דקות.
8. להכנת הסלט: בקערה שמים עלי בייבי ועגבניות שרי חתוכות
לחצי. מערבבים בקערה את החרדל עם מיץ מחצי לימון, שמן זית, רבע כפית מלח ועירית
קצוצה. מערבבים את הסלט עם רוטב הוויניגרט ומגישים לצד פרוסת פשטידה חמה מהתנור.
פשטידת ברוקולי וגבינות טבעוניות של משומשו לשבועות צילום נמרוד סונדרס.
תגובות
הוסף רשומת תגובה