מותג אחלה יוצא מהקופסא!
מגיע עם החומוסטראק לשבוע הספר בתל אביב
המותג 'אחלה' מבית שטראוס משיק פודטראק ייחודי שמגיש מגוון מנות
המבוססות על חומוס
בימים רביעי וחמישי 14-15 ליוני החל מהשעה 17:00 בחינם!!!
חומוס אחלה יוצא מהקופסא ומשיק את החומוסטראק –
פודטראק חגיגי שבו מוגשות מגוון מנות המורכבות מ-3 סוגים של חומוס אחלה המוכר
והאהוב - חומוס קלאסי, חומוס גלילי וחומוס עשיר ב- 40% טחינה גולמית.
במסגרת אירועי שבוע הספר יגיע החומוסטראק לחלק לסועדים את
מנות החומוס הטעימות של אחלה, במתחם שרונה בתל אביב בימים רביעי וחמישי
14-15ביוני החל מהשעה 17:00. החומוס המוכר והאהוב של אחלה, יוגש למבקרים בשבוע
הספר בצלחת, כשמעליו שלל תוספות טעימות ומגוונות: גרגרי חומוס חמים, טחינת אחלה עם צנוברים ותטבילה עם שקדים.
בהמשך, יפתיע החומוסטראק את הצרכנים בעוד מגוון אירועים
ופסטיבלים מגוונים מצפון ועד דרום, ברחבי הארץ, בין חודשים יוני – נובמבר.
מנתוני נתח שוק storenext (חומוס וסלטים,2022), מותג "אחלה"
מוביל את שוק החומוס והסלטים הארוזים בישראל עם נתח שוק של כ- 46.3%.
החומוסטראק של אחלה. יחצ
ואם במקרה לא הספקתם לפגוש את החומוסטראק שלנו, ניתן
להכין את המנות המעולות בקלות ובמהירות גם בבית:
חומוס
אחלה גלילי עם גרגרי חומוס חמים ופטרוזיליה
מה
צריך?
חומוס
גלילי אחלה
גרגרי
חומוס מבושלים
פטרוזיליה
קצוצה
שמן
זית
הכנה
וצלחות:
את
גרגרי החומוס המבושלים יש להשרות עם סודה לשתייה עד שהם רכים מאוד ובמקביל לקצוץ
את הפטרוזיליה.
בעזרת
כף לוקחים כ-100 גרם חומוס גלילי אחלה ומורחים על קערה עם דפנות גבוהות. משאירים
שקע באמצע ואליו מוסיפים כפית שמן זית, 2 כפות גרגרי חומוס וחופן פטרוזיליה.
חומוס
אחלה קלאסי עם טחינה לבנה וצנוברים
מה
צריך?
חומוס
אחלה
טחינה
לבנה אחלה
צנוברים
קלויים
שמן
זית
הכנה
וצלחות:
בעזרת
כף לוקחים כ-100 גרם חומוס אחלה ומורחים על קערה עם דפנות גבוהות. משאירים שקע
באמצע ואליו מוסיפים 2 כפות טחינה לבנה אחלה, כפית צנוברים קלויים וכפית שמן זית.
חומוס
אחלה עשיר ב- 40% טחינה עם רוטב תטבילה ושקדים קלויים
מה
צריך?
חומוס
עשיר ב- 40% טחינה - 100 גרם למנה
רוטב
תטבילה – כף למנה
שקדים
פרוסים קלויים – כפית למנה
שמן
זית – כפית אחת למנה
לרוטב:
5
ק"ג פלפל שיפקה שימורים (לא לסנן ולא להוריד עוקצים)
1
ק"ג לימון טרי פרי שלם כולל קליפה
1 ק"ג פלפל ירוק לא חריף
1 ק"ג פטרוזיליה
1 ק"ג כוסברה
1 ק"ג שום
40 גרם כמון
30 גרם זרעי כוסברה טחונים
הכנה
וצלחות:
רוטב
תטבילה- טוחנים יחד את כל הרכיבים למשך זמן ממושך עד למרקם של רוטב חלק
וירוק
בעזרת
כף לוקחים כ-100 גרם חומוס אחלה 40% ומורחים על קערה עם דפנות גבוהות. משאירים שקע
באמצע ואליו מוסיפים כף רוטב תטבילה, כפית שקדים קלויים וכפית שמן זית.
תגובות
הוסף רשומת תגובה