השף אביב משה, מונה כיועץ הקולינרי של מלון גליליון ושל מלון כפר גלעדי, הממוקמים בגליל העליון.
במסגרת תפקידו, יוביל אביב את המערך הקולינרי של המלונות, בשיתוף פעולה הדוק עם השפים הקיימים: תומר חקנזר - שף מלון גליליון, ואילן אסרף - שף מלון כפר גלעדי,
כולל בניית תפריט מוקפד, מגוון ועשיר, עם מנות שף מתחלפות, המתבססות על חומרי גלם טריים, ממיטב התוצרת המקומית, שנבחרו מיצרנים וחקלאים מהגליל.
במסגרת זו התייחס באופן מיוחד לגם לאורחים צמחוניים, טבעונים, לצליאקים או לרגישים ללקטוז, עם תפריט מושקע ללא פשרות לארוחה עשירה.
לדברי השף אביב משה: "חזרתם של בתי מלון ועסקים בגליל העליון לאחר יותר משנה וחצי של מלחמה, מעוררת תקוות חדשות לשיקום הצפון.
אני רואה חשיבות רבה להיות חלק מהחייאת הקולינריה והתיירות בחבל ארץ הכי יפה במדינת ישראל, שהושפע קשות מהמלחמה".
תגובות
הוסף רשומת תגובה