לראשונה מושקת בישראל סדרת פרליני שוקולד ושקדים, משובחים ובעבודת יד של שוקולטייר מומחה. השוקולדים של חברת A1c, בעלי ערך גליקמי נמוך מאד
מאת :שולמית אטיאס -shulamit.atias@gmail.com
קולקציית פרליני שוקולד של a1c
חדש –
השוקולד שמנצח את עליית הסוכר בדם
לראשונה מושקת בישראל סדרת פרליני שוקולד ושקדים, משובחים ובעבודת יד של שוקולטייר מומחה. השוקולדים של חברת A1c, בעלי ערך גליקמי נמוך מאד (מדד ההשפעה על הסוכר בדם),
ועומדים לשנות את כללי המשחק בנושא תזונה וסכרת
לקראת ראש השנה משיקה חברת A1cfoods את השוקולדים החדשים לקהל הרחב במהדורה מיוחדת
המשלבת את שלושת הטעמים, קלאסי, קפה ואקזוטי.
את מארז ההשקה המיוחד ניתן יהיה לרכוש באתר החברה החדשwww.a1cfoods.co.il במחיר 120 ש"ח
עם משלוח חינם לכבוד ההשקה !
בימים אלא משיקה חברת A1Cסדרת פרליני שוקולד ושקדים משובחים, ובעבודת יד של שוקולטייר מומחה, המבוססת על הפורמולה שפיתחה החברה.
השוקולדים, אשר מיוצרים משוקולד איכותי בעבודת יד, מכילים רכיבים מסורתיים כגון פחמימות וסוכר (פחות מ 20 אחוז פחמימות), אך באמצעות שימוש בפורמולה המהפכנית – מייצרים ערך גליקמי נמוך !
"יחד עם ד"ר מריאלה גלאנט פיתחנו כאן בישראל פורמולה ייחודית אשר יוצרת התעניינות רבה בקרב חברות המזון הגדולות. "באמצעות שימוש בפורמולה שלנו, ניתן לקחת רכיבים פשוטים שאנחנו רגילים לאכול ולצרוך כבר אלפי שנים (כמו סוכר, קמח ועוד), וליצור תרכובת מזון חדשה שיש לה ערך גליקמי נמוך, כלומר שמשפיעה מעט על רמות הסוכר בדם, ו....טעימה!" מסביר רן הירש מנכ"ל חברת A1CFOODS.
חשוב לרן לציין כי כולנו יודעים היום שתזונה היא עניין משתנה מאדם לאדם. עם זאת, בדיקה קלינית במעבדת GI labs בטורונטו העלתה באופן מובהק, כי רמות הסוכר בדם (ערך גליקמי) של הנבדקים כמעט לא הושפעה מאכילת פרליני השוקולד ושקדים של חברת A1C.
הסיפור שלנו
את החברה הקימו דר' מריאלה גלאנט, אנדוקרינולוגית המתמחה בסוכרת והשמנה, בוגרת האוניברסיטאות קולומביה והרווארד בארה"ב ועו"ד רן הירש מומחה במיסוי ויזם בנשמה.
לפני שנתיים אובחנה הדר, ביתו של רן, כחולה בסוכרת נעורים. בבת אחת, הדר נזרקה לעולם בו חלק ניכר מהמאכלים האהובים עליה הפכו למזיקים לה. עולם בו היא צריכה לחשוב פעמיים לפני שהיא אוכלת משהו שמכיל פחמימות וסוכרים. רן, ככל אבא אוהב, לא היה מוכן שהבת שלו תהיה עצובה, תרגיש שונה מחבריה, או שיחסר לה משהו. אז יחד עם ד"ר מריאלה גלאנט, מומחית לסוכרת והשמנה, הקימו את חברת a1c,
כשמטרת החברה לפתח מאכלים טעימים, בריאים דלי פחמימות ובעלי ערך גליקמי (סוכרי) נמוך. ואכן הצליחו לפתח נוסחאות ייחודיות (בתהליכי הוצאת פטנטים). שכרו את השפים והמומחים הטובים ביותר שיעזרו להם לפתח ולייצר אוכל מדהים ממוצרים איכותיים ומסורתיים בשילוב הנוסחאות שלהם.
אז זה - טעים, בריא, דל פחמימות ועם ערך גליקמי נמוך. גם וגם וגם ... כדי שלהדר לא יחסר, לא פיצה, לא לחם, לא גלידה ולא שוקולד. ושיהיה כל כך טעים, שכל החברות שלה ירצו גם. "כי אוכל דל פחמימות יכול להיות גם גורמה מדהים, ללא תחליפים כימיים ובריא. בתאבון!" אומר הירש.
תגובות
הוסף רשומת תגובה