איזה כיף שהגיע הגד - מהדורת הגבינות המיוחדות לשבועות


קוואטרו פורמאגי

סדרת הגבינות הבשלות


כמו יין שמשתבח עם השנים גם בתהליך הכנת הגבינה הזמן שבו הגבינה מתגבשת משפר את האיכות והטעם באופן משמעותי – לתהליך זה קוראים הבחלה.
עוצמת הטעם של הגבינות הבשלות והמרקם מושפעים ממשך היישון שלה.
ככל שזמן ההבחלה ארוך יותר, כך גם הגבינה מקבלת טעם עמוק וארומטי יותר.
רוב הגבינות הקשות היום בשוק בישראל עוברות הבחלה של חודש מקסימום.
שוק הגבינות המיוחדות בישראל בשל לקפיצת המדרגה הבאה- ההבנה שגיל גבינה הוא פרמטר משמעותי בטעם והיכולת לבחור בין גבינות צעירות לגבינות בשלות.
בסדרת הגבינות הבשלות תמצאו 3 סוגי גבינות – גאודה בקר ,  גאודה עיזים ומנצ'גו

משקל: 150
מחיר מומלץ לצרכן : 22.50 ₪
כשרות: גאודה- רלב"ג – מנצ'גו – בית יוסף





קוביות צפתית
הצפתית אהובה בזכות הרכות והמליחות העדינה שמאפיינות אותה.
לראשונה בישראל! הגבינה המקומית האהובה מגיעה בתצורת Ready to use  ולקראת שבועות אנחנו מגישים לכם אותה חתוכה לקוביות לשימוש מהיר במטבח. לפיזור על סלט או נשנוש כפי שהיא.
משקל: 175 גרם (אחרי סינון)
מחיר מומלץ לצרכן : 16.50 ₪
כשרות: רבנות בת ים
שמנת ניו יורק – מיוחדת לאפיית ניו יורק צ'ייז קייק
גבינת שמנת ניו יורק מיוצרת בדיוק לפי המתכונת של גבינת השמנת הניו יורקית המקורית.
טעמה טעם חלב רענן עם איזון מדויק בין מליחות למתיקות מרקמה עשיר במיוחד ועם זאת שמנתי ויציב והיא מעולה לאפייה.
לכבוד חג השבועות הידוע גם כחג עוגות הגבינה , השקנו מארז בגודל מיוחד המתאים בכמותו בדיוק להכנת עוגת ניו יורק הידוע כעוגת גבינה קלאסית ועשירה. על גבי האריזה טיפים להכנת עוגת גבינה מושלמת וספרון מתכון אמיתי של ניו יורק צ'יז קייק- עוגת הגבינה האהובה בעולם
משקל: 400 גרם
מחיר מומלץ לצרכן : 20 ₪
כשרות: כשרות: רבנות בת ים


סדרת גבינות המגורדות  - קוואטרו פורמג'י, קאשקבלו מגורד וגרנה פדנו שבבים

שוק הגבינות המגוררות בישראל גדל מדי שנה בקצב דו ספרתי.
הצרכן הישראלי אוהב לבשל ולאפות עם גבינות.
גם כאן גד משיקים סדרה שעולה מדרגה מבחינה קולינרית-
לצד גבינות מוכרות כמו מוצרלה וקשקבל, שני מוצרים חדשים במטבח הישראלי:
  1. בהשראת הקוואטרו פרומג'י האיטלקי, פיתחנו מוצר המכיל שילוב מדויק בין 4 סוגי גבינות הנפוצות למאפים- מוצרלה, גאודה, מנצ'גו וגרנה פדנו. המוצר החדש משלב שני טרנדים עכשוויים: האחד, חומרי גלם מעולים במינונים מדויקים - דבר שקיים עד כה בעיקר במטבחי שף, השני- קיצור תהליכים במטבח. שם הוצר: קוואטרו פרומג'י
  2. שבבי גראנה פדנו- הפרמזן האיטלקי הטעים בעולם, שעד כה מגיע בצורת חריץ או בורסיה של פירורים מגיע לראשונה בצורה של שבבי פרמזן קראנצים שמתאימים לסלטים, לפסטות ולאפיה.
משקל: 100-300 גרם (משתנה בסוג הגבינה)
מחיר: משתנה בגודל וסוג הגבינה

קרדיט צילום: סטודיו דן לב

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

קודארי- מסעדה טבעונית על טהרת המטבח הדרוזי- נפתחה בימים אלו בתל אביב

החום כבר פה - פרויקט למניעת שכחת ילדים באוטו!

תנובה משיקה לכבוד חג השבועות, 4 מוצרים חדשים תחת מותג 'השף הלבן', המבטיחים תוצאה איכותית וקלות הכנה!