יד מרדכי רטבים חדשים צילום שלומי ארביב
הישראלים אוהבים חריף – ו"יד מרדכי" שמחה לצרף למגוון רטביה- רוטב צ'ילי חריף. הרוטב משמש למרינדה ותיבול עוף, דגים, בשר וירקות. להכנת בשר בצלייה ו"על האש". מעולה גם כמטבל.
המלצת השף של יד מרדכי, יניב גור אריה: להכין עם הרוטב נודלס מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב חריף.
המלצת השף של יד מרדכי, יניב גור אריה: להכין עם הרוטב נודלס מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב חריף.
טעם נוסף שמצטרף לסדרה: רוטב גריל לעוף. הפתרון האולטימטיבי, להכנת ארוחה משפחתית-רק להוסיף את תכולת הצנצנת לעוף, לערבב ולהכניס לתנור. הרוטב משמש לצלייה, מרינדה ובישול, מתאים גם לבשר ודגים.
הרטבים החדשים מתווספים לסדרת הרטבים מופחתת הסוכר שהושקה בחודשים האחרונים, כחלק מהמגמה העולמית של תזונה בריאה יותר ומאוזנת והפחתה בכמויות הסוכר: רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב לעוף עם שזיפים, רוטב לעוף קארי מנגו. גם הרטבים החדשים עשויים מחומרי גלם משובחים, ללא ממתיקים מלאכותיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.
'יד מרדכי' הינו מותג מוביל וותיק בקטגוריית הדבש ושחקן משמעותי בשוק שמן הזית, החומץ הבלסמי והקונפיטורות. בשנים האחרונות נכנסה 'יד מרדכי' לתחומי קולינריה נוספים של חרדל דיז'ון, מיץ לימון טבעי, סירופ מייפל, תרסיס שמן זית ולאחרונה סילאן הטבעי.
משקל: 310 גרם , נפח: 280 מ"ל
כשר בעל"ז מחזיקי הדת
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה